MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ZENOLOGY Pro

Alakítsd ki a saját hangzásod. Használd ki a ZEN-Core szintézisrendszer hatalmas erejét, és merülj el mélyen az egyéni hangszínkészítés világában a ZENOLOGY Pro segítségével. A ZENOLOGY lenyűgöző hangminősége és hatékonysága mellett egy kibővített kezelőfelületen alkothatsz vadonatúj, inspiráló hangszíneket.

Vedd át az irányítást!
A ZEN-Core szintézisrendszer egy sor beállítható paraméterrel rendelkezik nagy, komplex és mozgalmas hangszínek létrehozásához. Jól áttekinthető, átméretezhető kezelőfelületével és több szerkesztési nézetével a ZENOLOGY Pro teljes elérést biztosít a ZEN-Core minden funkciójához, így a hangszínkészítésnek csak a képzeleted szabhat határt.

Merülj bele!
A ZEN-Core rendkívül rugalmas és egyedi felépítésének alapját a "partial"-nak nevezett diszkrét szintetizátorhangok jelentik — és ezek mindegyikéhez egy oszcillátor, szűrő, erősítő és két Step-LFO tartozik. Egyszerre akár négy partial is használható, több ezer hullámformával, 10 modellezett szűrőtípussal és 11 LFO formával. Több szintézistípus kombinálásával, gazdag effektekkel és minden részletre kiterjedő modulációs képességekkel lenyűgöző hangszíneket építhetsz fel, melyek új zenei ötleteket adnak.

Maradj mozgásban!
Az alacsony frekvenciájú oszcillátorok mozgásba hozzák a statikus hangot - és a több LFO, több modulációs lehetőséget kínál. A ZENOLOGY Pro minden partial-ra két LFO-t használ, 11 kölönböző LFO formával. A hangonként négy partial összesen nyolc egyszerre használható LFO-t jelent egyetlen patch-en belül! A Step-LFO 16 lépése tempóhoz szinkronizált automatizálással működik, lépésenként 37 görbe közül lehet választani, hosszan kibontakozó zenei részek, moduláris stílusú, lendületes hangtextúrák és összetett változásokat hordozó hangzások megvalósításához.

Dizájner dobok.
A ZENOLOGY Pro-ban rengeteg használatra kész dobhangszín található, beleértve a híres Roland dobgépek, akusztikus dobszetteket, autentikus elektronikus hangszíneket, illetve layer-eket és különböző hangszer-kombinációkat alkalmazó egzotikus hibrid dobszetteket. Ezeket használhatod változatlan formában a dalaidhoz, vagy mixelve létrehozhatod álmaid dobszettjét. Több szerkesztési nézet áll rendelkezésedre a dobszett egyes elemeinek precíz vezérléséhez, valamint hat célirányos dobkompresszor az ütések erejének és intenzitásának maximalizálásához.

Rendkívüli hatékonyság.
A Roland effektprocesszorok épp olyan népszerűek, mint legendás hangszertársaik. A hang színezéséhez vagy megformálásához a ZENOLOGY Pro kilencven effektje között magával ragadó JUNO-106 és CE-1 kórusokat, kiváló delay effekteket és olyan egyedi típusokat is megtalálhatsz, mint az SDD-320 Dimension D.

Kifogástalan modellezés.
A folyamatosan bővülő Model Expansion gyűjtemények támogatásával a ZENOLOGY Pro egy teljesen eltérő hangszerré is átalakíthatót, amely egyéni hangzással, funkciókkal és preset hangszínekkel rendelkezik. Ritka és keresett klasszikusokkal, valamint a holnap hangszíneivel, a Model Expansion példátlan hozzáférést biztosít a Roland szintetizátorok történelmi és folyamatosan fejlődő világához.

A hangszínek Univerzuma.
A ZENOLOGY Pro több ezer patch-hez nyújt hozzáférést, valamint minden olyan eszközhöz, melyekkel azonnal létrehozhatod az elképzelt hangzást. Továbbá a Roland Cloud-ban elérhetsz egy folyamatosan bővülő könyvtárt, Sound Pack, Wave Expansion és Model Expansions hangszín-gyűjteményekkel, amelyek tökéletes kiindulási pontot biztosítanak teljesen új hangszínek és textúrák létrehozásához.

Találd meg az utad.
A ZENOLOGY felhasználóbarát és informatív keresője segít abban, hogy a több ezer elérhető hangszín közül egyszerűen megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Szűrheted és rendszerezheted a hangszíneidet, csoportosíthatsz kedvenceket vagy akár saját bankokat is létrehozhatsz - mindegy, milyen munkamódszerrel dolgozol, a kívánt hangzás mindig kéznél lesz.

Hardver és szoftver tökéletes harmóniában.
A ZENOLOGY zökkenőmentesen működik együtt olyan kompatibilis Roland hangszerekkel, mint például a FANTOM, JUPITER-X és RD-88. Használd a ZENOLOGY Pro-t egyéni ZEN-Core hangszínek létrehozásához, és használd ugyanazokat a hangszíneket a DAW szoftveredben vagy hangszereiddel. Sőt, a Model Expansion hangszíneket a ZENOLOGY Pro és JUPITER-X/Xm hangszerek között is megoszthatod.

Bővebb információ!


2021. január 26. 08:13

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA