MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Music Media Web

TARTALOM

Általános értelemben...
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

Szakmai értelemben...
Pro Audio és MI tesztek, ismertetők, bemutatók. Hangszer- és Hang- Fény- Színpad- Stúdiótechnikai vállalkozások (kereskedők, gyártók, készítők, forgalmazók, importőrök) karrierének, történetének, eseményeinek követése. Piaci körképek, elemzések. Speciálisan szakmai sztárinterjúk.


A Music Media Magazin története

Kezdetek… 2000 tavaszán jelent meg az Instrument Magazin, hazánk első csak szakmai tartalmakkal kiadott hangszer- és hangtechnikai kiadványa. Tekintettel arra, hogy az ebben az időszakban megjelenő összes egyéb zenei újság többnyire bulvár jellegű valamint rajongói tartalmakkal jelent meg – az Instrument Magazin szakmaisága miatt viszonylag gyorsan népszerűvé vált a hangszeres zenészek, gyártók, hangszerforgalmazók, kereskedők körében.

2008-ig az Instrument Magazin évente öt időpontban, alkalmanként 64 oldalon, 10.000 példányban jelent meg. A lap elérte legfőbb célját: mind képi, mind tartalmi megoldásaival teljesen újszerű megközelítésbe helyezte a zenészeket, hangszereiket és a zenész életmódot.

Az első komoly változás…
A Hangszeresek Országos Szövetsége 2006 óta rendezi meg a „Hangfoglalás Hangszer- Hang- Fény- Stúdiótechnikai kiállítást”. A kiállítás szakmai céljai a kezdetektől fogva azonosak voltak az Instrument Magazin törekvéseivel, így a szövetség és a magazin között tartalmas, előrevivő szakmai együttműködés alakult ki.

2008 harmadik negyedévében az Instrument Magazin aktuális számának megjelenése és a Hangfoglalás kiállítás időpontja egybeesett, így a lap aktuális száma - a kiállítás programjával kiegészítve - Hangfoglalás Magazin néven, ingyenes programfüzetként jelent meg és lett sikeres.
A közös sikeren felbuzdulva az Instrument Magazin kiadója és a HANOSZ úgy döntött, hogy a lap ezt követően - az Instrument Magazin gondolatiságát, szakmaiságát megtartva - Hangfoglalás Magazin néven jelenik meg és ösztönözi a fiatalabb generációkat is a zene szeretetére és művelésére.

És eljött a 2014-es év…
A Hangfoglalás Magazin hetedik évfolyama teljes megújulást hoz: a lap a harmadik negyedévi lapszámtól kezdődően Music Média Magazin néven – új arculattal, új tartalommal, új tematikával jelenik meg. Csak egy dolog marad a régi: a szakmaiság, mindenekelőtt!


IMPRESSZUM

Kiadó: Instrument Reklám Bt.
Főszerkesztő: Andrásik Remo

Munkatársak: Danev György, Dr. Gallyas Igor, Himer Bertalan, Illés Norbert Géza, Lombos Márton, Lukács „Peta” Péter, Pacziga Linda, Rosta N. Napsugár, Szabó Károly, Szabó Sándor, Szappanos György.

SZERKESZTŐSÉG:

1148 Budapest
Miskolci u. 9. Fsz/1.
Tel.: +36309665142
E-mail: instrument@instrumentweb.hu
Web: https://www.musicmedia.hu/
Kiadó weboldala: http://www.instrumentweb.hu/


MÉDIAAJÁNLAT

A HANOSZ tagok számára havonta egy írott interjú, teszt, valamint egy normál Banner 550x178 px, elhelyezése a főoldalon – a tagsági viszony fennállásának ideje alatt – ingyenesen jár.

HANOSZ tagok számára igénybe vehető kompakt csomagajánlatok, valamint egyedi csomagajánlatok kidolgozása igény esetén:
Andrásik Remo
+36309665142
instrument@instrumentweb.hu

Megnézem a nyomtatott magazin médiaajánlatát.

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA