MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A téli lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Orianthi (Danev György), Lugosi Dániel (Rozsonits Tamás), Chalga (Pretz Niki), Csak a zene volt – Soldos László (Hegedűs István), Janicsák István (Pacziga Linda), Reb Beach (Danev György), Rékasi Attila – Techra carbon dobverő (Rozsonits Tamás), Aki megelőzte a korát – Turai Tamás (Hegedűs István).

Tesztek, bemutatók:
M-Audio/AKAI (Vegyes), A KORG igen izgalmas őszt ígér... (Billentyűs), Molnár Tamás és az AT5047 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Harmafdik típusú találkozások – Zságer Balázs (Billentyűs), YAMAHA hírek (Vegyes hangszeres), PhoneStar – Padló hangszigetelése...  (Hang-, fény- és színpadtechnika), Hasznos kiegészítők színpadra és stúdióba (Kiegészítők), Audio-Technica – Mikroportok turnéban... (Hang-, fény- és színpadtechnika), Roland hírek (Vegyes hangszeres), Warm Audio (Hang-, fény- és színpadtechnika), Kell egy zongora – de milyen? (Billentyűs).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Van Halen (Draveczki-Ury Ádám és Danev György), Hangfoglaló Program, Szerzők – Szabó Ági, Nekrológ helyett – Nemes László (Hegedűs István), Hangfoglaló Program – Boldog szép napok, Hangfoglaló Program – Pályázatok régi és új témákra.


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2020. december 15. 05:30

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA