MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Zavaró körülmények – KI. Nyitott hangzás – BE.

Korszerű hangolásának és hangzásterének köszönhetően az új HD 620S kitört a zárt fejhallgatókhoz társított skatulyából.

A Sennheiser májusban mutatta be híres HD 600-as családjának legifjabb tagját, egy olyan zárt fejhallgatót, melyet az audiofilek is bátran, kompromisszumok nélkül választhatnak.

„A hi-fi közösség egy olyan fejhallgatót kért tőlünk, amely amellett, hogy a 600-as sorozat legjobb tulajdonságaival dicsekedhet, képes kizárni a munkahelyen, otthon vagy útközben felbukkanó zavaró tényezőket” – mondta Jermo Koehnke, a Sennheiser audiofil részlegének termékmenedzsere. „A HD 620S azon túl, hogy a fenti igényeknek is maradéktalanul eleget tesz, magával ragadó hangzásképével és ragyogó impulzusválaszával kivételes hallgatási élményt kínál minden magasabb szintű teljesítményt megkívánó helyzetben.”

A családfa

A HD 620S lelke egy egyedileg hangolt 42 mm-es dinamikus jelátalakító, amely a gyártó legmodernebb tullamore-i (Írország) jelátalakító üzemében készül. Az új modell a nyitott 600-as család egyenletes és könnyed hangzásának egyfajta modern, szellős jelleget kölcsönöz, finom egyensúlyt teremtve a természetes hangzás és a mély, artikulált basszus között. A magas csillapítási tényezőnek köszönhetően a 150 ohm-os alumínium lengőtekercs gyors tranziens-átvitelt és jól körülhatárolt, dinamikus hangzást eredményez a teljes frekvenciaspektrumban – azon audiofilek és fanatikus gamerek legnagyobb örömére, akik egy adott időpillanatban a lehető legtöbb információt kívánják befogadni.

A HD 620S a tartósság és a kényelem jegyében prémium minőségű alapanyagokból készült

Az audiofilek, gamerek és streamerek által egyaránt kedvelt, hosszú távon is kényelmesen viselhető, ikonikus kialakítású HD 620S magabiztosságot sugároz, miközben rögtön a legoptimálisabb hallgatási pozícióba helyez. A fémalkatrészek – amellett, hogy nagyszerű a tapintásuk – akusztikai célt is szolgálnak: a hátra irányuló hang útját álló acéllemez hatékonyan kezeli a hangzás tisztaságát hátrányosan befolyásoló belső hangvisszaverődéseket is. A ferdén elhelyezett hangterelő megfelelően nyitott ahhoz, hogy szabad levegőáramlást segítsen elő (a hátul nyitott jelátalakítók viselkedését utánozva), miközben egy precízen hangolt helyiségben háromszögben elhelyezett hangszórók által keltett hangzásteret igyekszik létrehozni. Ezzel az immerzív hangzással a hallgató rögtön a történések középpontjában érezheti magát, legyen szó egy kivételes élőkoncert-felvételről vagy egy online gamer-csatáról.

Zárt kialakítás – extrákkal

A tiszta, természetes hangzás kedvelői a nyitott fejhallgatókat részesítik előnyben, amikor azonban fontos a környező világ kizárása, felbecsülhetetlen szolgálatot tehet egy zárt fejhallgató. Az audiofilek hozzászoktak ahhoz, hogy a nyitott fejhallgatók természetes hangzását és széles hangzásterét előnyben részesítsék szobatársuk, házastársuk vagy munkatársuk nyugalmának megőrzésével szemben. Kétségtelen, hogy a HD 620S valódi áttörést jelent: a zárt fejhallgatóknak tulajdonított fárasztó, dobozszerű hangzás nélkül kínál drámai hangzást.

Magával ragadó, végtelenül részletgazdag hangzásának köszönhetően a HD 620S audiofilek és gamerek számára is ideális választás.

Új kapcsolatok a láthatáron

A HD 620S fémerősítésű fejpánttal és fülkagylóval készült. A mellékelt tartótok védelmet nyújt a por ellen, és a rendezett tárolás érdekében bőséges helyet kínál a levehető kábel számára is. Az 1,8 méteres kábel egy 3,5 mm-es sztereó csatlakozódugóban végződik, amely csavaros kialakításának köszönhetően könnyedén a mellékelt 6,3 mm-es adapterhez csatlakoztatható. Az idén nyáron megjelenő, opcionálisan megvásárolható, népszerű szimmetrikus 4,4 mm-es kábel segítségével audiofilként a kompatibilis hi-fi eszközök még szélesebb tárházához férhetünk hozzá. Több más Sennheiser fejhallgatóra jellemző módon a HD 620S is csavarzárral ellátott, egyoldalas kábelkialakítást kapott, számos opcionális (különböző hosszúságú vagy beépített mikrofonnal rendelkező) kábelmegoldásra kínálva lehetőséget.

Bővebb információ...


2024. június 7. 06:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA