MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A tavaszi lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Matteo Mancuso (Danev György), Für Anikó (Danev György), Iván Szandra (Rozsonits Tamás), Antal Timi (Hatos Niki), Orosvai Reni (Hatos Niki), A Király Halott (Hatos Niki), Bocskor Bíborka (Pretz Niki), Heavy Brains (Pretz Niki), Dinamit 45 (Rozsonits Tamás), Tolvai Reni (Hatos Niki).

Tesztek, bemutatók:
KORG és VOX újdonságok (Vegyes hangszeres), YAMAHA Pacifica (Gitár), YAMAHA PSR-E283 (Billentyűs), LD Systems ICOA Series (Hang-, fény- és színpadtechnika), Tíz dobpad mind felett – KORG MPS-10 (Dobos), WARM AUDIO – WA-18 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Line6 POD Express (Gitár/Bass), LD SYSTEMS – MAUI G3 MIX (Hang-, fény- és színpadtechnika), KORG KAOSS Replay (DJ Technika), YAMAHA dobszettek (Dobos), YAMAHA szaxofonok (Fúvós), dB Technologies (Hang-, fény- és színpadtechnika), Iinterton Group - Pultsimogató (Hang-, fény- és színpadtechnika), Már régóta itt van nálunk... (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA YCM01U, ZG02, SEQTRACK (Hang-, fény- és színpadtechnika), Zenei próbaterem családi ház pincéjében (Hangszigetelés).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
MR. BIG (Danev György), Az 1954-es generáció (Danev György), Szerzők (Lombos Márton), Gitármánia Tábor.


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2024. április 2. 08:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA