MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA YBS-82 CUSTOM BARITON SZAXOFON

Az YBS-82 az első Custom bariton szaxofon a Yamaha szaxofonkínálatában. Sok éves kutatás és fejlesztés eredménye, Yasuto Tanaka, a Tokyo Kosei Fúvószenekar koncertmestere fejlesztési tanácsaival.

Egy sokoldalú hangszer, melyet több műfajra alkalmasnak terveztek. Magas F#-szel vagy anélkül is elérhető. A Custom baritonon túl, Custom bariton nyakak új választéka is bemutatásra kerül. A C1, E1 és V1 a 6 különböző felülettel a vásárlóknak számos lehetőséget kínál majd.

A sok év kutatás, fejlesztés és a legjobb zenészekkel végzett közös munka eredménye, az új Yamaha YBS-82 Custom Baritone szaxofon, mely új szabványt jelent a hang, a játékérzet területén. Lehetővé teszi, hogy a zenész saját igénye szerint huszonnyolc különféle konfigurációval személyre szabja hangszerét.

A Yamaha nem kisebb célt tűzött maga elé, mint a legjobb bariton szaxofon elkészítését. A fúvóshangszer specialistáink átvizsgálták a design minden pontját, keresték a fejlesztés további lehetőségeit ahhoz, hogy rendkívüli minőségű és kidolgozottságú hangszert hozzanak létre.

Az áttervezett, rövidebb, egy darabból készített tölcsér gazdag hangzást és még tökéletesebb intonálást tesz lehetővé. Tonalitása minden regiszterben egységes, az átdolgozott billentyű elrendezés jobb fogást és játszhatóságot eredményez. A termék súlyának csökkentése a továbbfejlesztett levehető rögzítő, még kényelmesebb játékérzetet biztosít.

Bár ezek a fejlesztések lenyűgözőek, azonban ami igazán különlegessé teszi az YBS-82 modellt az a számtalan opció. Ez egy olyan hangszer, mely a zenésszel együtt fejlődik, a játékos nem kevesebb mint tizennyolc nyaktípus közül választhat, különböző színekkel, melyek precízen illeszkednek a játékstílusához.

Bármely szinten is játszik, lehet haladó vagy professzionális zenész, játszhat jazz, fúvószenét vagy akár klasszikus darabokat, az új rendkívül különleges hangszer képes szépen megszólalni a mély regiszterekben, briliáns a közép és magas tartományban és összeségében inspiráló szóló játékhoz egyaránt.

A hangszer megjelenésével kapcsolatban, a Yamaha Woodwind Product Manager Rolf Hinrichs a következőt nyilatkozta, “Az YBS-82 Custom Baritone szaxofon kiegészíti a Yamaha Custom sorozatot, melyben már két modell az alt, tenor és a szoprán modellek is megtalálhatóak, és tovább erősíti a Yamaha elkötelezettségét, hogy még a legigényesebb zenészek számára is nagyszerű hangszereket hozzanak létre. 


2020. november 24. 16:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA