MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az őszi lapszám 100 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
A brand neve: Borlai gergő (Rozsonits Tamás), A vörös és a fekete dominál (Hangfoglaló Program), Jake Shimabukuro (Danev György), Zalán útja (Rozsonits Tamás), Free Style Chamber Orchestra (Pacziga Linda), Érdektől független szakmai párbeszéd a cél (Hangfoglaló Program), Hooligans (Hegedűs István), Meristem (Danev György), Zenekari homokozó - Bardóczi Gyula (Hegesűs István), Jónás Tamás (Danev György), Németh Lojzi (Pacziga Linda), Before The Last (Paya), Temesi Berci (Hatos Niki).

Tesztek, bemutatók:
Kemper Profiler Stage (Gitár), LINE6 POD Go (Gitár), Énekes-zeneszerző zeneszobájának hangszigetelése (Hang-, fény- és színpadtechnika), Alesis/Denon/M-Audio hírek (Vegyes hangszeres), Vigyázz Magadra (Hang-, fény- és színpadtechnika), Vissza a jővőbe: TASCAM Model 12 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Sokoldalú effektpedál... (Hang-, fény- és színpadtechnika), KORG Nu:Tekt OD-S (Gitár), Roland V-8HD (Videó-technika), YAMAHA FG820 Black (Gitár), Roland/BOSS hírek (Vegyes hangszeres), YAMAHA PSR-E373 és PSR-EW310 (Billentyű), YAMAHA REVSTAR502T (Gitár).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Szerzők (Közérdekű), Hangfoglaló induló előadók 2014-2019. (Közérdekű), Jimi Hendrix (Hegedűs István), Hangkép sorozat az induló előadókról (Közérdekű).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2020. október 10. 05:05

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA