MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA RYDEEN és TOUR CUSTOM dobszettek.

A Yamaha Rydeen sorozat a zenei utazásukat kezdő dobosok között az egyik legnépszerűbb szettek között van. Az eredeti Absolute sorozat tervezési hagyományait folytatva, a Tour Custom dobok kombinálják a teljes-juhar dobtestek kisugárzását és kifejezőképességét a csodálatos amerikai juhar mintázattal kívül és belül.

YAMAHA RYDEEN DOBSZETT

A Yamaha Rydeen sorozat a zenei utazásukat kezdő dobosok között az egyik legnépszerűbb szettek között van. Kipróbált és tesztelt Yamaha funkciókkal van felszerelve, 5 új modern kivitelben ajánljuk:

-Turquoise Glitter (TQG)
-Champagne Glitter (CPG)
-Sky Blue (SKB)
-Gloss Pale Blue (GPU)
-Orange Glitter (ORG)

Az alábbi klasszikus kivitel továbbra is megmarad:
-Black Glitter (BLG)
-Burgundy Glitter (BGG)
-Mellow Yellow (YL)


YAMAHA TOUR CUSTOM DOBSZETT

Az eredeti Absolute sorozat tervezési hagyományait folytatva, ezek a dobok kombinálják a teljes-juhar dobtestek kisugárzását és kifejezőképességét a csodálatos amerikai juhar mintázattal kívül és belül.

A mérnökeink egy olyan csomagot hoztak létre, mely ötvözi a magas játszhatóságot és hangminőséget, mely megfelel a professzionális felhasználók elvárásainak, míg középkategóriás árfekvésben marad.

ÚJDONSÁG! – KÜLÖNÁLLÓ ELEMEK
A 2024-es Tour Custom modellek most önállóan tartalmaznak tamokat 8”-től 13”-ig, állótamokat 14” és 16” méretben, lábdobokat 18”-tól 22”-ig, valamint pergőket 14”x5.5” és 14”x6.5” méretben.

ÚJ SZETT KONFIGURÁCIÓK
A különálló elemeken túlmenően, elérhető 3 előre konfigurált szett, a standard pop/rock TMP2F4 konfigurációtól, a tanulókra fókuszáló TMP0F4-en át, egészen a TMP8F3 3 részes jazz/bop kit-ig. 


2024. március 18. 07:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA