MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A téli lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Trevor Rabin (Danev György), Szepesi Matyi (Major Eszter), Adrian Vandenberg (Danev György), GORG&BENZOL (Hatos Niki), Megringer Marci (Hatos Niki), Szivák Zsolt (Hatos Niki), Iszkiri (Pretz Niki), A zene Apostolainak hitvallása (Hegedűs István), Saya Noé (Pretz Niki), Bogner Amplification (Danev György), Kudarcos történet-e a SYRIUS? (Hegedűs István), Crescendo Selecta (Bajnai Zsolt).

Tesztek, bemutatók:
JBL IRX ONE (Hang-, fény- és színpadtechnika), VOX Cambridge 50 és VOX VT40X (Gitár), Tomi a dobok mögött (Hang-, fény- és színpadtechnika), LD SYSTEMS – TICA (Hang-, fény- és színpadtechnika), Podcastet akarok, jöhetnek az alapok (Podcast), KORG OPSIX SE (Billentyűs), WARM Audio WA-1B (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA DM széria (Hang-, fény- és színpadtechnika), AMPEG Venture sorozat (Basszusgitár), KORG újdonságok (Vegyes hangszeres), YAMAHA P sorozat/FC35 (Billentyűs), B1 Music Próbaterem... (Hangszigetelés), LINE 6 újdonságok (Gitár).

 


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2023. december 13. 04:44

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA