MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Yamaha Pacifica Professional és a Pacifica Standard Plus gitárok

A Yamaha négy új hangszerrel bővíti a népszerű Pacifica® elektromos gitár sorozatát. A Pacifica Professional PACP12 (rózsafa fogólap) és PACP12M (juhar fogólap) modelleket a hangszerkészítő mesterek gondosan készítették el Japánban és erről hivatalos igazolást is csatolunk. A Pacifica Standard Plus PACS+12 (rózsafa fogólap) és a PACS+12M (juhar fogólap) gitárjai kedvezőbb áron, ugyanakkor hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a Pacifica Professional modellek. Mindegyik hangszer többféle színes kivitelben rendelhető. 

„A Pacifica gitárok már több mint három évtizede népszerűek a gitárosok körében,” nyilatkozta Brandon Soriano, a Yamaha Guitar Group Product Marketing Managere. „És az új Pacifica Professional és Standard Plus modellek erre hírnévre építve jelentős fejlesztéseket kaptak. Modern tulajdonságokkal lettek felruházva, többek között a gitárokon a különleges ReflectoneTM hangszedőket alkalmaztuk. A gitárok japán - amerikai közös együttműködés eredményeként jöttek létre, az új színeket részben a japán city pop art, részben a napfényes Dél-Kalifornia inspirálta. Az új generációs Pacifica gitárok teljes mértékben tükrözik azt az elköteleződést, amit a modern zenészek felé érzünk.”

A Pacifica Professional és Pacifica Standard Plus gitárok Reflectone hangszedőit a Rupert Neve Designs cég együttműködésével készítettük el annak érdekében, hogy tiszta, pontos hangzást biztosítsanak stabil mély és csillogó magas tartománnyal. A HSS hangszedők konfigurációja, ötvözve az 5-állású választóval és a tekercsfelezés opcióval rendkívül széles és választékos hangzást hoznak létre. További újdonság az új éger test, mely a Yamaha Acoustic Design technológiával készült, és kiegyenlített játékot biztosít a kényelmes C-vágású nyakkal. A gitárokon tartós médium rozsdamentes acél érintők, prémium Gotoh hangolók és 2-pontos tremoló hidak találhatók. A Pacifica Professional modellek kompozit, lekerekített fogólappal rendelkeznek és keménytokkal szállítjuk őket.

A Yamaha Pacifica Professional és Pacifica Standard Plus gitárok megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is és azoknak a kortárs muzsikusoknak készültek, akik többféle zenei műfajban játszanak – lehetnek komoly lelkes zenészek, vagy akár turnézó, hangfelvételeket készítő profi gitárosok.

Elérhetőség
A Pacifica Professional és Pacifica Standard Plus gitárok már rendelhetők.

YAMAHA PACIFICA – AZ ÚJ GENERÁCIÓ

PROFESSIONAL
(Rózsafa fogólappal)

A Pacifica® Professional gitárokat azoknak a gitárosoknak tervezték, akik keresik a saját egyedi hangzásukat. A Japánban aprólékosan kidolgozott PACP12 kiváló hangzást és játszhatóságot biztosít, valamint négy új színvariációja napsütötte dél-kaliforniai hangulattal tölti meg. A Yamaha Acoustic Design technológiának köszönhetően kiegyensúlyozottan reagál, míg a Reflectone™ pickup – mely a Rupert Neve Designs-szal közösen lett kifejlesztve - tiszta és artikulált hangzást nyújt. A HSS pickup konfiguráció és az 5-utas kapcsoló, együttesen egy tekercs-osztó kapcsolóval, számtalan variációt kínál. További funkciók közé tartozik az új tervezésű éger test, a karcsú C-alakú juhar nyak, összetett sugarú rózsafa fogólap és a közepes méretű rozsdamentes acél bundok, valamint Gotoh záró hangolókulcsokkal. Minden gitárhoz tartozik egy Eredetiségi Tanúsítvány és egy kemény tok.


PROFESSIONAL
(Juharfa fogólappal)

A Pacifica® Professional gitárokat azoknak a gitárosoknak tervezték, akik keresik a saját egyedi hangzásukat. A Japánban aprólékosan kidolgozott PACP12M kiváló hangzást és játszhatóságot biztosít, valamint három új színvariációja napsütötte dél-kaliforniai hangulattal tölti meg. A Yamaha Acoustic Design technológiának köszönhetően kiegyensúlyozottan reagál, míg a Reflectone™ pickup – mely a Rupert Neve Designs-szal közösen lett kifejlesztve - tiszta és artikulált hangzást nyújt. A HSS pickup konfiguráció és az 5-utas kapcsoló, együttesen egy tekercs-osztó kapcsolóval, számtalan variációt kínál. További funkciók közé tartozik az új tervezésű éger test, a karcsú C-alakú juhar nyak, összetett-sugarú rózsafa fogólap és a közepes méretű rozsdamentes acél bundok, valamint Gotoh záró hangolókulcsokkal. Minden gitárhoz tartozik egy Eredetiségi Tanúsítvány és egy kemény tok.


STANDARD PLUS
(Rózsafa fogólappal)

A Pacifica® Standard Plus gitárokat bármilyen fajta gitárosnak tervezték, aki a saját egyedi hangzását keresi. A PACS+12 kivételes hangzást és játszhatóságot biztosít, valamint négy új színvariációja napsütötte dél-kaliforniai hangulattal tölti meg. A Yamaha Acoustic Design technológiának köszönhetően kiegyensúlyozottan reagál, míg a Reflectone™ pickup – mely a Rupert Neve Designs-szal közösen lett kifejlesztve - tiszta és artikulált hangzást nyújt. A HSS pickup konfiguráció és az 5-utas kapcsoló, együttesen egy tekercs-osztó kapcsolóval, számtalan variációt kínál. További funkciók közé tartozik az új tervezésű éger test, a karcsú C-alakú juhar nyak, összetett sugarú rózsafa fogólap és a közepes méretű rozsdamentes acél bundok, valamint Gotoh záró hangolókulcsokkal. Minden gitárhoz tartozik egy bélelt puhatok.


STANDARD PLUS
(Juharfa fogólappal)

A Pacifica® Standard Plus gitárokat bármilyen fajta gitárosnak tervezték, aki a saját egyedi hangzását keresi. A PACS+12M kivételes hangzást és játszhatóságot biztosít, valamint három új színvariációja napsütötte dél-kaliforniai hangulattal tölti meg. A Yamaha Acoustic Design technológiának köszönhetően kiegyensúlyozottan reagál, míg a Reflectone™ pickup – mely a Rupert Neve Designs-szal közösen lett kifejlesztve - tiszta és artikulált hangzást nyújt. A HSS pickup konfiguráció és az 5-utas kapcsoló, együttesen egy tekercs-osztó kapcsolóval, számtalan variációt kínál. További funkciók közé tartozik az új tervezésű éger test, a karcsú C-alakú juhar nyak, összetett sugarú juharfa fogólap és a közepes méretű rozsdamentes acél bundok, valamint Gotoh záró hangolókulcsokkal. Minden gitárhoz tartozik egy bélelt puhatok.


2024. február 1. 16:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA