MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Yamaha Pacifica 612VIIFMX és 612VIIX

A Yamaha két új modellt mutatott be a Pacifica® 612 sorozatból, feltűnő új kiszerelésben. A Pacifica 612VIIFMX égetett-juhar borítású toppal Fired Red színben, és a Pacifica 612VIIX Matte Silk Blue, Teal Green Metallic és Yellow Natural Satin színben elérhető. A gitárok a híres Yamaha gyártási minőséget és játszhatóságot kombinálják harmadik fél által készített prémium alkatrészekkel, emlékeztetőül a Pacifica sorozat LA custom shop gyökereire.

“A Pacifica sorozatot eredetileg a los angeles-i custom shopunkkal terveztük, olyan gitárosok számára, akiknek prémium tulajdonságokra és teljesítményre volt szükségük,” modta Dave Miner, a Yamaha Guitar Group elektromos gitár termék marketing menedzsere. “A Pacifica 600 modellek folytatják ezt a tradíciót, továbbfejlesztett hardverrel és többféle kidolgozásban.”

A Seymour Duncan TB-14 Custom 5 és SSL-1 single-coil pickup-ok meleg és erőteljes hangzást hoznak, egy 5-állású hangszedő-váltóval és push-pull tekercs-osztóval a sokszínű hangszínekért. A Graph Tech TUSQ nyereg és húrláb, Grover satus hangolókulcsok és Wilkinson VS50 híd optimális teljesítményt biztosít, beleértve a kivételes hangolási stabilitást. Mindkét gitár éger testtel csavarozott juhar nyakkal és rózsafa fogólappal érkezik.

Kiváló szaktudással épített, komfortos tervezés, profi minőségű hardver és elektronika továbbá gyönyörű új kidolgozás, a Pacifica 612VIIFMX és Pacifica 612VIIX gitárok kinézete, érzete és hangja fantasztikus, azon túl, hogy kimagasló értéket képvisel.

----------------------------------

A YAMAHA GITÁROKRÓL – A Yamaha az 1940-es évek elején kezdett klasszikus gitárokat gyártani, melyet 1966-ban bővített ki elektromos és acélhúros akusztikus gitárokkal, abban az évben, mikor a gitárok nemzetközi exportját elkezdte. A tradícionális szaktudást és az innovatív technológiákat kombinálva, a Yamaha által gyártott gitárok és erősítők a világ legkeresettebjei közé tartoznak – és a Yamaha Guitar Group-nak most tagja a Line6 és az Ampeg is.


2020. december 19. 15:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA