MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Yamaha MSP3A kompakt aktív hangfal

A Yamaha Corporation bemutatja a professzionális audió sorozatának legújabb tagját, az MSP3A aktív monitor hangfalat. Az MSP3A az audió tulajdonságaiban és a kényelem szempontjából az elődre, az MSP3-ra épít. A modellben megtestesül mindaz, ami elvárható egy kompakt aktív hangfaltól, beleértve a kiváló audió minőséget, a hangnyomást, az egyszerű kezelést, a könnyű és kompakt szekrény designt.

Az MSP3A aktív hangfal élethűen reprodukálja az MSP3 hangzását, melyet sok-sok éven át annyira kedveltek, és most a régi modell az új formában ismét elérhető. Az új referencia monitor a sorozatában most először tartalmazza a Twisted Flare Port™ technológiát és így biztosít még tisztább és pontosabb mélyeket, miközben képes valósághűen visszaadni a hangokat. 
A hangszóróhoz optimalizált beépített 22W erősítő 10cm (4”) mélysugárzóval és 2,2cm (0,8”) magassugárzóval természetes és megbízható hangzást nyújt. A szekrény kifinomult, egyszerű megjelenéssel rendelkezik és súlya mindössze 3,6 kilogramm, ezért könnyen szállítható.  Az elődjéhez hasonlóan ez a hangfal is többféle bemenettel és vezérlővel rendelkezik, kompatibilis sokféle opcionális rögzítési lehetőséggel, ezáltal változatos alkalmazási területeken használható. Kisebb, illetve nagyobb stúdiókban, közvetítő, utómunkálatokkal kapcsolatos stúdiókban, valamint digitális hangszerek és ICT eszközök monitorozására is alkalmas.

Tiszta mély frekvenciák a Twisted Flare Port™ technológiával
A Twisted Flare Port™, mely a sorozat történelmében első alkalommal található meg az MSP3A modellben is, egy olyan aerodinamikus hangvezérlő technológia, melyet a Yamaha a mélynyomó gyártás során felhalmozódott bőséges tapasztalatai alapján fejlesztett ki. Az aerodinamika hang analízis és a hangterjedés vizualizációs méréstechnikája alapján a zaj szabályozhatóvá válik.  A zajt generáló levegő turbulencia a nyílás mindkét végén elfojtásra kerül a változó ki és bemeneti nyílásokkal és a levegő útjának megcsavarásával. A turbulencia elfojtása pontosabb hangot ad és a mély tartományban csökkenti a nyílások végén keletkező zajt.  Ez a technika megerősíti a hang és a hangszóró közötti kapcsolatot, és pontos mély frekvencia tartományt, hangtisztaságot és ritmust eredményez.


2021. február 16. 14:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA