MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

WAZA-AIR - Forradalmian új hangzás gitárosok számára

Prémium minőségű erősítő-és effekthangok, valamint a BOSS innovatív térhangzás-technológiájával a Waza-Air korábban nem ismert magaslatokba emeli a gitározás élményét. Ez a személyi erősítőrendszer tökéletesen valósághű hangzást garantál a fejhallgatón keresztül egy giroszkópos érzékelővel és mozgó 3D-s térrel, hogy természetes “amp-in-room” hangzást keltsen, amely gazdag, vibráló és végtelenül inspiráló. A vezeték nélküli kapcsolat annyit jelent, hogy nem kell kábelekkel bajlódnod, amikor egy komplett zenekart varázsolsz a hátad mögé a telefonodról megszólaltatott zenékkel. A BOSS Tone Studio alkalmazás pedig lehetővé teszi, hogy 5 erősítőtípussal és több mint 50 különböző effekttel hozz létre saját hangzásokat.

A Waza innováció töretlenül halad előre
A BOSS Waza hagyományokra támaszkodva a Waza-Air egyesíti az évtizedekre visszanyúló tapasztalatot a mai innovatív csúcstechnológiákkal, hogy létrehozzon egy igazán átütő zenei terméket. Jóval többről van szó, mint egy gitárhoz használható fejhallgatóerősítőről. A Waza-Air egyesíti a prémium minőségű erősítő-és effekthangzásainkat, a vezeték nélküli technológiákat és a dinamikus 3D-s hangzást, hogy létrehozzon egy korábban soha nem látott, különleges rendszert a gitár erősítéséhez.

Inspiráló “Amp-in-Room” hangzás
Sok gitáros közülünk kénytelen fejhallgatót használni a gyakorláshoz a környezetében élők nyugalma érdekében. Sajnálatos módon, egy valódi erősítő és a természetes akusztika hiánya legtöbbször meglehetően szegényes hangzáshoz vezet. A Waza-Air megváltoztatja mindezt, hiszen visszaállítja a természetes méreteket, rezonanciát és a levegő mozgásának érzetét, amely eltűnik a hagyományos fejhallgatók használata során. Egy integrált giroszkópos érzékelő követi a fej mozgásait a játék közben és ennek alapján kifinomult 3D-s algoritmusokat hoz létre, melyek hihetetlenül valósághű térhangzást eredményeznek. És mindez automatikusan történik, így elegendő csatlakoztatni a gitár és máris kezdődhet a játék.

Prémiumminőségű erősítők és effektek
A Waza-Air hangszínek és vezérlés tekintetében a színpadi Katana erősítőket követi, a mélyreható felhasználói beállítások lehetőségével és kész preset-ekkel az ingyenes BOSS Tone Studio alkalmazáson keresztül. Az öt erősítőtípus a klasszikus clean és high gain hangszínek mellet, a basszus- és elektromos gitárokhoz ideális széles sávú hangzást is képes biztosítani. Több mint 50 effekttípus, beleérve a Waza-Air egyedi térhangzásához optimalizált modulation, delay és reverb effekteket. A hat belső memória pedig lehetővé teszi a kedvenc beállítások tárolását és behívását az erre kijelölt gombokkal.

Válassz teret
A Waza-Air fejlett téreffektjei három valósághű akusztikai környezetet szimulálnak. A Surround mód egy virtuális helységben szólaltatja meg az erősítőt, azt a lebilincselő érzetet keltve, mintha egy stúdióban játszanánk. Static módban a dolgok még inkább életre kelnek, hiszen az erősítő és helység kombinált hangzása a fej mozgatásának megfelelően változik. És végül a Stage mód, amely lehetővé teszi, hogy rivaldafénybe lépj, ahol az erősítő hangja a hátad mögül érkezik.

Zenék streamelése és játék a színpad közepén
A BOSS Tone Studio vezeték nélküli csatlakoztatása mellett a Waza-Air beépített Bluetooth funkciójával együtt jammelhetsz az okostelefonoddal vagy tableteddel megszólaltatott dalokkal. Stage módban a streamelt zene és a szimulált erősítő hangja a hátad mögül érkezik, így rögtön egy virtuális zenekar tagjának érezheted magad. Hunyd be a szemed és képzeld magad köré kedvenc zenészeidet és lépj a színpad közepére, amikor elérkezett az idő egy elsöprő szólóhoz. A dal hangereje és a lejátszás a Waza-Air-ről vezérelhető, hogy a mobilkészülékhez hozzá se kelljen nyúlni.

Ha nincs kábel, fejfájás sincs
A felhőtlen zenélés érdekében a Waza-Air minden audiokapcsolata 100%-ban vezeték nélküli. Ennek köszönhető teljesen szabadon mozoghatsz a játék közben, elkerülve a bosszantó kábelgubancokat vagy a fejhallgatók vezetékének kirántását, ha véletlenül rálépnél. Továbbá a BOSS népszerű WL sorozatától átvett technológiának köszönhetően, mindig kiváló hangzást és játékérzetet élvezhetünk, rendkívül alacsony jelkésés mellett. A Standby és Wake funkciók biztosítják, hogy a beépített újratölthető akkumulátorok töltöttségi szintje ne csökkenjen, amikor a rendszer nincs használatban.

Kiváló hangminőség és strapabíró kivitel
A nagy, egyedi tervezésű, 50 mm-es hangsugárzókkal ellátott Waza-Air gazdag, teljes hangzást biztosít a gitározáshoz és zenehallgatáshoz egyaránt. A jól illeszkedő fülpárnák és a széles fejpánt rendkívül kényelmesek a hosszabb játék közben, a masszív felépítés pedig biztosítja a tartósságot a mindennapi gyakorláshoz és jammeléshez. A Waza-Air nagyon kompakt méretűre hajtogatható a tároláshoz, és a fülcsészéket lapos helyzetbe lehet fordítani, hogy gitártáska zsebébe csúsztathasd.

Vezeték nélküli lábvezérlés az EV-1-WL-el
Az opcionális EV-1-WL vezeték nélküli MIDI Expression pedállal még tovább fokozható a Waza-Air élmény, mivel lehetővé teszi a BOSS Tone Studio alkalmazásban beállított funkciók távoli vezérlését. Például használhatod a pedált a hangerő szabályozásához, majd bekapcsolhatod a wah effektet a lábujjkapcsoló megnyomásával. Ha pedig két lábkapcsolót csatlakoztatsz az EV-1-WL-hez, olyan funkciókat rendelhetsz hozzá és vezérelhetsz, mint például a patch up/down a különböző hanghatásokhoz vagy a giroszkóp visszaállítása.
Az EV-1-WL MIDI vezérlőpedálként is működik mobil zenei alkalmazások, számítógépes zenei szoftverek és minden típusú MIDI hardver számára. További információkat az EV-1-WL termékoldalon találsz.

Általános tulajdonságok

https://www.boss.info/hu/products/waza-air/



 

2021. október 11. 07:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA