MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az őszi lapszám 108 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Maróthy Zoltán (Rozsonits Tamás), Gojira (Danev György), Marty Friedman (Danev György), Magyar Csoda az Abbey Road-on (Schranez Rebeka), (Hegedűs István), Littvay Imre (Rozsonits Tamás), Zéro típusú találkozások (Hegedűs István), 30 év Bíborszél (Paya), Turnébusz (Rozsonits Tamás).

Tesztek, bemutatók:
Az új KORG ARP 2600 FS (Billentyűs), Yamaha PSR-F52 (Billentyűs), JBL PRX ONE (Hang-, fény- és színpadtechnika), HeadRush MX5 (Gitár), YAMAHA Clavinove Space (Billentyűs), Modern Art Orchestra (Hang-, fény- és színpadtechnika), VOX VH-Q1 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Roland V-160HD (Vizuális technika), A Pelikán Fészek és az egyszeri biztos megoldás (Hangszigetelés), Szakonyi Milán (Gitár), Tascam (Podcast technika), Elimex újdonságok (Vegyes), YAMAHA DHR és CHR sorozat (Hang-, fény- és színpadtechnika), Roland hírek (Vegyes hangszeres), Pro Tools Carbon (Hang-, fény- és színpadtechnika)

Közérdekű/eseménybeszámoló:
ames Bond – Dallamok az örökkévalóságnak (Danev György), Póka Egon (Hegedűs István), Iron Maiden (Draveczki-Ury Ádám és Danev György), BLEND 2021 (Hangfoglaló Program),  csakadal.hu (Szerzők).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2021. október 2. 04:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA