MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Vocaster Two bemutató Nóniusz Gáborral

A tavalyi évben jelent meg a Focusrite direkt podcastereknek és broadcastereknek szánt hangkártyája, hangkártya családja. Korábban már írtunk róla az oldalon hosszabban, amiben kifejtettük többek között, hogy egy nagyon könnyen kezelhető eszközről van szó, de most megkértük Nóniusz Gábort (Noniusz Productions & Media), hogy gyakorlatban, szakmailag alátámasztva is mondja el nekünk mennyire is az.

Utálom bullshittel terhelni az olvasókat és a nézőket. Ez a cucc a “bekapcsolod-és-működik”. Szintez helyetted, neveden szólít, stb… nem kell érteni hozzá. A gyártó a Scarlett szériás termékekkel hasonlítja. Nem arra van, hogy a legdurvább brit rádiókkal versenyezz soundban, hanem hogy különösebb szenvedés és szorongás nélkül rögzíts beszélgetést úgy, hogy kellően hangos, de nem torz, kellően nyitott, és jól érthető akár zajos környezetben is. Szerintem ez manapság akár tartalomkészítői, akár fogyasztói oldalról bőven elvárható. Ez egy teljesen jól használható cucc, amit csomagban is lehet venni mikrofonokkal, meg fülessel. A videóban látni is fogod.

Azért ha valaki szeretne 3-4 fős beszélgetéseket rögzíteni, erre kialakított környezetben, az továbbra is nekem írjon bátran!

https://www.facebook.com/gabnoniusz

https://www.facebook.com/focusritemagyarorszag


 

2023. március 1. 07:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA