MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A téli lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Heavy Brains (Pretz Niki), Trunkos András (Hegedűs István), Megadeth (Danev György), Nagy Ádám (Pretz Niki), B. Nagy Réka (Hatos Niki), Molnár Tamás (Hatos Niki), Kutzora Edina (Hatos Niki), KerecseN (Paya).

Tesztek, bemutatók:
JBL PRX 9000 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Warm Audio (Gitár), Modern Vintage a Yamaha FG3 (Gitár), Korg digitális zongorák (Billentyűs), Új gitár hangfal a Palmer kínálatában (Gitár), PhoneStar (Hangszigetelés), Fényt hoz és minőséget a German Light Products (Hang-, fény- és színpadtechnika), Membránnal a világ felé (Hang-, fény- és színpadtechnika), VOX – O.K. (Gitár), AVID  MBOX Studio (Hang-, fény- és színpadtechnika), Yamaha P-S500 (Billentyűs), LINE6 (Gitár), Yamaha CGX122M (Gitár).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Ozzy Osbourne (Danev György),  A hajmetál kora (Danev György Draveczki-Ury Ádám), SZERZŐK – csakadal.hu (Lombos Márton).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2022. december 16. 08:16

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA