MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

VOCASTER ONE ÉS TWO STUDIO

A Focusrite folyamatosan figyeli mik az éppen aktuális fogyasztói igények. A napjainkban nagyon népszerű podcast, broadcast készítőkhöz szeretne közelebb kerülni azzal, hogy az eddigieknél egy jóval specifikusabb hangkártyát dob piacra, amivel egyszerűbbé teszi ezeknek a műsoroknak a legyártását egy professzionálisabb végeredmény érdekében.

A hangkártya kapható külön Vocaster One és Vocaster Two néven és formában is, de a Focusrite-ra eddig is jellemző stúdió csomagban és elérhető már ez az újdonság. A Stúdióval az alap hangkártya mellé kapsz egy broadcast-minőségű stúdió mikrofont és egy tökéletes részletességű stúdió fejhallgatót. Bárhol rögzítheted a beszélgetést, legyen szó a stúdióról, telefonról, vagy akár online. Csak lődd be a hangerőket, akár javíts tovább a minőségén egy-egy kattintással és végeredményben emelkedj ki a podcastok folyamából.
Profi stúdió pillanatok alatt az Auto Gain, Enhance és minden az azonnali felvételhez szükséges funkció segítségével.

Stúdióminőségű hang másodpercek alatt
Az Auto Gain egyetlen gombnyomással beállítja a szinteket, több mint elegendő erõsítéssel a legnépszerűbb broadcast mikrofonok hibamentes használatához – nincs szükség további erősítésre.

Találd meg saját hangod
A Javítás gomb felfedi hangja valódi minőségét és kihozza belőle a legjobbat. Rögtön prezentálja a lehető legtisztább hangzást első alkalommal. A három podcast-biztos előre programozott hangbeállítás, amik minden hangból kihozza a legjobbat.

Vágd ki!
Nem kell, hogy egy köhögés, tüsszögés – vagy bármilyen más váratlan megszakítás – megszakítsa a podcastod menetét. Csak nyomd meg a némító gombot, és máris elnémul a mikrofonod, amíg újra készen nem áll az indulásra.

Minőségi be és kimenet
Prémium minőségű Vocaster DM14v dinamikus mikrofonunk megragadja a hang valódi karakterét és még jobban összeköti a közönséggel. A beépített szélvédő és a lengéscsillapító rögzítés csökkenti a zajt és növeli a hangtisztaságot. A HP60v zárt stúdió fejhallgató segítségével úgy hallhatod a műsorodat, ahogy az kifelé is szól.

Telefonos vendég kapcsolása? Sima ügy.
Hozz be vendégeket telefonon Bluetooth-on keresztül, vagy egyetlen TRRS-kábellel és rögzítsd a teljes beszélgetést, vagy zökkenőmentesen zenét kiváló minőségben vagy más esetleg más hang effektet számítógépedről.



Olyan jól szól, mint amilyen jól néz ki a videó
A Vocasterrel egyetlen TRS-kábelnyire vagy attól, hogy a stúdió hangzást hozzáadd közvetlen a vlogodhoz. Nem kell szinkronizálni, csak csatlakoztatod, megnyomod a piros gombot és mehet is a felvétel.

Keltsd professzionális TV műsor hatását
Streamelj előre rögzített szegmenseket, például bevezetőket, kiköszönéseket, hívásokat, vagy bármilyen más hangot a számítógépedről sztereóban majd folytasd élőben a műsort, mintha egy közvetítő stúdióban lennél.

Vidd magaddal
A Vocaster One kicsi, könnyű és a számítógép táplálja energiával, így bármilyen jó internetkapcsolat rendelkező helyszínről csatlakozhat a beszélgetéshez.

Soha nem volt ilyen egyszerű
Easy Start eszközünk a legjobb a piacon arra, hogy zökkenőmentesen elindulj az eltervezett úton. A Vocaster beállítása annyira egyszerű, hogy percek alatt eljuthatsz az élő adásig a kézhezvételt követően. A három év garancia és a díjnyertes 24/7/365 ügyfélszolgálati támogatásunk mindig a felhasználóink rendelkezésére áll, gyorsan reagál.

Minden, amire szükséged van
A Hindenburg Lite regisztrációval megkapod a három hónapig tartó SquadCast Pro + Video szolgáltatást és a hat hónapos „Acast Influencer” podcast és a bevételszerzési lehetőség csomagot, aminek hála gyorsabban belevághatsz az internetes műsorkészítésbe. Hat hónapig a Hindenburg Pro is ingyenesen kipróbálható!

Legyen a kezeid között a kontrol
A Vocaster keverőjével nagyszerűen szólhat műsorod. Csakúgy, mint egy rendes stúdióban, a Vocaster Hub lehetővé teszi a hangerőszintek beállítását, editálást, a hangok továbbítását telefonról és számítógépről stb. Monitorozd magad! Hallgasd közvetlen és pontosan azt, amit hallgatók hallanak a Show Mix segítségével (akár számítógép nélkül is).

Mindenkinek jobb
A Vocasterrel nagy lépéseket tettünk előre a termékeink ökológiai lábnyomának csökkentésében. Gondosan megválasztott alkatrészeket, több mint 50%-ban újrahasznosított forrásból származó műanyagokat használtunk a gyártásban, biológiailag lebomló és újrahasznosított csomagolásban kapod kézhez a termékeket. Így mindenki jobban jár!



Főbb jellemzők


További információkért keresd fel magyarországi viszonteladóinkat: http://www.chromasound.hu/focusrite.html


2022. augusztus 30. 22:01

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA