MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A nyári lapszám 112 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Tóth Csaba (Rozsonits Tamás), Szerzők Egyesülete – Tóth Szabi (Lombos Márton), Scorpions (Danev György), Exopop (Schanez Rebeka), Sidd DeVille (Hatos Niki), CéAnne (Hatos Niki), Jókor, jó helyen – Csurgai Attila (Hegedűs István), Papp Tamás (Dragojlovics Péter, Rozsonits Tamás), Ghost (Danev György), Miviana (Hatos Niki).

Tesztek, bemutatók:
JBL SRX900 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Line6 DL4 MKII (Hang-, fény- és színpadtechnika), Az új PRO TOOLS (Stúdiótechnika), ROLAND / BOSS hírek (Vegyes hangszeres), Warm Audio (Stúdiótechnika), KORG Wavestate (Billentyűs), PhoneStar (Hangszigetelés), Tascam (Podcast), Admiral – Moduláris szállítás (Hang-, fény- és színpadtechnika), Numark NS4FX (DJ technika), Roland SR-20HD (ProAV), Elimex újdonságok (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA újdonságok (Hang-, fény- és színpadtechnika).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Def Leppard - Történeti áttekintés (Danev György és Draveczki-Ury Ádám),  A rockzene szárnyain (Hegedűs István).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2022. július 1. 12:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA