MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Vintage szív. Modern erő.

A JUNO-X egy új korszakba emeli a Roland legendás szintetizátorsorozatát, az autentikus vintage szellemiség és a modern kreatív erő ötvözésével. Komponálj és koncertezz az új generációs JUNO-X hangforrással, történelmi JUNO-60 és JUNO-106 modellekkel, illetve az XV-5080 és RD zongorák hangszíneivel, modellbővítésekkel és még sok mással. Mindezeket egy ismerős, praktikus kezelőfelületről működtetheted, amely régi barátként köszön vissza. A ZEN-Core szintézisrendszerünk hatalmas hangszínválasztékának köszönhetően a JUNO-X mindenhová elkísér a zene útján – a múltban, a jelenben vagy a jövőben egyaránt.

A JUNO örökség következő fejezete.
A Roland ikonikus JUNO sorozatának hangszerei a valaha készült legkiválóbb analóg szintetizátorok közé tartoznak és több mint négy évtizede gyakorolnak óriási hatást a zenére. A JUNO-60 és JUNO-106 meleg, organikus hangja számtalan popslágerben felfedezhető a '80-as évekből, és óriási szerepet játszott a techno, house, synthwave és más elektronikus stílusok kialakulásában. A jellegzetes, időtlen és klasszikus JUNO hangzás a mai napig mindenhol inspirálja a vezető zenei alkotókat.

A JUNO-X a múlt legjavát hozza össze a Roland legújabb technológiáival, jelentősen kibővített hangzásbeli lehetőségekkel és a mai zenéhez hangolt, szabadon áramló eszközökkel újragondolva a régi JUNO élményt. Lehetővé teszi a ZEN-Core hangforrás összes képességének kiaknázását, valamint a JUNO szintetizátorok és más korábbi Roland hangszerek valódi újjászületését.

Három JUNO egy hangszerben.
A JUNO-X-el a JUNO-60 és JUNO-106 autentikus hangzása teljes pompájában szólal meg, valamint egy új JUNO-X hangforrás is rendelkezésre áll, amely mely még erőteljesebben és kifejezőbben hatja át a JUNO szellemét.

JUNO-X
Az újonnan kifejlesztett JUNO-X modell a történelmi JUNO hangzás természetes fejlődését mutatja be. Hozz létre még teltebb hangokat a Roland híres Super Saw hullámformájának továbbfejlesztett változatával, és áss mélyebbre a dinamikaérzékenységgel, a hangmagasság burkológörbe szabályozásával és még sok mással. Van egy új Chorus III üzemmód is, amely az eredeti JUNO-k két kedvelt kórusmódját egészíti ki.

JUNO-60
Az 1982-ben bemutatott JUNO-60 mérföldkőnek számító hangszer volt, amely nagyban befolyásolta a későbbi szintetizátorok világát. A hasonló JUNO-6 sikerét követve, megfizethető polifonikus szintetizátorként került a piacra, stabil, digitálisan vezérelt oszciollátorral (DCO). A JUNO-60 gazdag hangkaraktere, barátságos kezelőfelülete és sziklaszilárd hangolása – a gazdag kóruseffektek és a hangszínek belső memóriában való tárolásának lehetősége mellett – azonnali klasszikussá tették ezt a szintetizátort.

JUNO-106
A JUNO-106-ot elődjének sikerére építették 1984-ben, még több memóriával és a forradalmian új MIDI interfésszel. Valamivel lágyabb és tisztább hangkaraktere volt, és a JUNO-60 arpeggiátorát egy menő polifonikus portamento funkció váltotta fel. A még szélesebb közönség által felkapott, megfizethetőbb JUNO-106 minden idők egyik legkelendőbb szintetizátorává vált.

Általános Tulajdonságok

Bővebb információ...


 

2022. július 7. 08:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA