MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Végre, egy tökéletes szobatárs

A Sennheiser AMBEO Soundbar Mini a legmeghittebb teret is magával ragadó hangzással tölti be. A német hangzásszakértő által kínált díjnyertes AMBEO Soundbar hangzásélmény a Sennheiser AMBEO Soundbar Mini megjelenésével mostantól bárhol elérhető. A Soundbar család legifjabb tagja, a méretét meghazudtoló, akár 7.1.4-es virtuális térhangzást is kínáló Mini a legkisebb teret is képes 3D-s hangzással megtölteni.

„A Sennheiser AMBEO technológia varázsa abban rejlik, hogy egyetlen egyszerűen kezelhető forrásból képes az otthoni szórakoztatásra kijelölt teret lenyűgöző 3D-s hangzással megtölteni” – mondta Maximilian Voigt, a Sennheiser AMBEO Soundbar részlegének termékmenedzsere. „Soundbar termékcsaládunk legifjabb és egyben legkompaktabb tagja tökéletes időzítéssel érkezett, funkciókészletét és méretét tekintve pedig a nappaliban, de bármely más helyiségben is öröm lesz vele együtt az élet.”

Egy igazi soundbar, viccesnek tűnő méretben

A Sennheiser AMBEO Soundbar Mini, amely a nagytestvér Soundbar Plus méretének felét sem éri el, meglehetősen vonzó megoldást kínál azon hangzásrajongók számára, akik nappalijukat, dolgozójukat, hálószobájukat vagy gaming szobájukat szeretnék egy kiváló hangzású hangrendszerrel feldobni. A mindössze 70 x 10 x 6,5 cm-es soundbar szinte bármilyen TV- vagy monitor alatt észrevétlenül képes meghúzódni, csak élvonalbeli akusztikájával tűnik ki környezetéből. A 250 W-os, kristálytiszta hangzású, D-osztályú erősítő a négy csúcskategóriás szélessávú hangszóró és a két 4″-os mélysugárzó meghajtásával pont olyan lenyűgözően valósághű hangzást, ütős basszust és kézzelfogható jelenlétet biztosít, amely a nagyobb testvérek esetében már elnyerte a hangzásszakértők elismerését.

A hallgatási élmény személyre szabását többféle hasznos hangzásbeállítási funkció segíti: pl. különféle tartalomspecifikus gyári hangzásprogramok, beszédhang kiemelés és egy szomszédkímélő éjszakai üzemmód. Az egyszerű használat titka, hogy a Mini soundbar HDMI1 bemenete az eARC-kompatibilis televíziók, illetve monitorok széles skáláját képes fogadni. A Sennheiser Smart Control alkalmazás használatával a funkciók és a frissítések kezelése okostelefonon keresztül könnyedén megoldható.

Végtére is egy AMBEO-val van dolgunk

Nagyobb testvéreihez hasonlóan a Sennheiser AMBEO Soundbar Mini is ugyanazzal a 3D-s hangzástechnikával működik, amelyet a Sennheiser a világ vezető hangzáskutatási és fejlesztési vállalatával, a Fraunhofer IIS2 intézettel együttműködésben fejlesztett ki. A Mini négy beépített mikrofonnal rendelkezik, amely kettős célt szolgál: egyrészt az AMBEO helyiségspecifikus hangzáskalibrálásának központi elemeként működik, másrészt lehetővé teszi a soundbar beépített Alexa3 hangasszisztensének használatát. Arra is van lehetőség, hogy meglévő Google Assistant4 vagy Siri-képes eszközünkön keresztül küldjünk hangot a Minire a Chromecast Built-In™ vagy az AirPlay®5 segítségével.

A többi AMBEO soundbarhoz hasonlóan a natív AMBEO|OS operációs rendszerrel a kalibrálás itt is egyetlen érintéssel indítható. A rendszer a környezet szkennelését követően a helyiség méretének, valamint a határoló felületek anyagának és hangvisszaverő képességének megfelelően alakítja ki a virtuális térhangzást. A Mini továbbá a népszerű Dolby Atmos®, DTS:X® és MPEG-H Audio kodeket, valamint a 360 Reality Audio6 formátumokat is támogatja, így a 3D-s hangzásanyagok eredeti gazdagságukban élvezhetők. A digitális zenei szolgáltatások (pl. Spotify, TIDAL, Amazon Music és Apple Music®) széles körű támogatása révén a Mini soundbar Wi-Fi vagy Bluetooth® kapcsolaton keresztül élénk, basszusban gazdag (43 Hz-ig terjedő) hangzással tölti be a helyiséget. Az AMBEO|OS zökkenőmentesen integrálja a Minit Spotify Connect, TIDAL Connect és AirPlay 2 eszközként a népszerű tartalom-ökoszisztémákba. A basszus szerelmesei vezeték nélküli kapcsolaton keresztül akár négy Sennheiser AMBEO Sub mélynyomóval (külön megvásárolható) is bővíthetik a rendszert, még dübörgőbb mélyekkel gazdagítva a hangzást.

Bővebb információ...


2023. szeptember 9. 08:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA