MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A nyári lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Paoletti Guitars (Danev György), Steve Vai (Danev György), Alapi István (Danev György), Molnár Tamás (Major Eszter), Darvasi Líviusz (Lombos Márton), Végvári Ádám (Hegedűs István), Subicz Gábor (Pretz Niki), Horányi Juli (Hatos Niki), Kiss Kamilka (Hatos Niki), FISH (Pretz Niki), Lombos Márton (Major Eszter), Keresztes Steve (Rozsonits Tamás), YES (Danev György és Draveczki-Ury Ádám).

Tesztek, bemutatók:
Line6 (Gitár), Belehúz a Baton Rouge (Gitár), Mudfield és Audio-Technica... (Hang-, fény- és színpadtechnika), VOX MV50 és VOX amPlug Brian May Set (Gitár), YAMAHA hírek (Vegyes hangszeres), MAUI 11 és 28 G3 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Csendszoba építése társasházban (Hangszigetelés), Audient – Újult erővel, modern külsővel (Stúdiótechnika), Warm Audio (Stúdiótechnika), microKORG Crystal (Billentyűs).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
2022-es jogdíjak, avagy az Artist jussa! (Bíró Zsolt).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2023. július 1. 08:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA