MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ünnepi ajándékkalauz hangzásrajongók számára

Mit ajándékozz egy igényes és kifinomult ízléssel megáldott hangzásrajongó számára? Szemezgess a Sennheiser legújabb termékei és illusztris ajánlatai között és legyél Te az idei ünnep hőse!

Töltsd meg a szobát örömmel – elsőosztályú térhangzás már 311 990 Ft-tól

Éld át újra a kedvenc ünnepi filmjeid és zenéid által nyújtott élményt gyermeki rácsodálkozással! A Sennheiser AMBEO soundbarok egymagukban képesek létrehozni a többcsatornás rendszerektől megszokott valósághű, izgalmas térhangzást. A háromféle méretben kapható soundbarok közvetítésével rögtön a történések középpontjában érezheted magad, és segíthetsz megbirkózni az ünnepeket fenyegető betörökkel, vagy egy csésze forró csokoládét kortyolgatva idézheted az ikonikus szövegrészeket. A hangasszisztens funkció, a zene-streamelés és a tartalomküldés támogatásának köszönhetően az AMBEO soundbarok az intelligens otthonok főszereplőjévé válhatnak. „Alexa, indítsd el az ünnepi klasszikusok lejátszási listát!”


A (leges) legjobbak legjobbika – döbbenetes hangzás már 57 990 forinttól

Ha már szóba került az ünnepi lejátszási lista, a zene egy olyan időtlen ajándék, amit adni és kapni is öröm. Ha régi időket idéző bakelitlemezről vagy új, nagyfelbontású hanghordozóról van szó, nem érdemes beérni a középszerű fejhallgatókkal. Egy audiofil fejhallgató olyan, mint egy elsőosztályú szövetből készült, méretre szabott öltöny – kiváló illeszkedés jellemzi és természetesen a mindennapi használatot is jól viseli. Mivel egy ilyen fejhallgatóval a zene legfinomabb részletei is hallhatók, ajándékként azt az élményt hordozza magában, hogy a zenei kedvenceket eddig nem tapasztalt hangzással hallgathatjuk.


Utazás első osztályon – törzsutasoknak szóló ajánlat

Hogy a hazautazás is örömteli legyen karácsonykor. Azok számára, akik rendszeresen repülnek a világ különféle tájaira, egy prémium minőségű utazó fejhallgató igazi felüdülést jelenthet, a nemszeretem utazásokat is szórakoztatóvá varázsolva. Az aktív zajszűrésnek és a szó szerint napokig tartó, maratoni akku-élettartamnak köszönhetően az úticél frissen és üdén érhető el! Az egész napon át tartó kényelmes viselet és az audiofil fejhallgatókra emlékeztető hangzás a turistaosztályt is luxuskategóriásnak érzékelteti. Minimálisra csökkentenéd csomagod méretét? A true wireless fülhallgatók a zsebben is elférnek, és közvetlenül a tokjukban töltődnek. A Bluetooth-kapcsolaton keresztül rögtön bejelentkezhetsz a családtagoknál – de ne feledkezz meg az esetleges időzóna különbségről, nehogy egy késő esti hívással lepd meg szüleid!

Új! ACCENTUM Wireless | Értékálló utazó fejhallgató
Szuperkompakt! MOMENTUM True Wireless 3 | True wireless fülhallgató zajkioltó (ANC) funkcióval
Legkeresettebb! MOMENTUM 4 Wireless | Prémiumkategóriás utazó fejhallgató


Hallod, amit én? Könnyedebb szövegértés mindenkinek!

Az emberi hang egyenesen a szívhez szól, ezzel kapcsolódunk és ezen keresztül idézzük fel szeretteinkkel a kincsként őrzött pillanatokat. A Sennheiser tudja, hogy a vacsoraasztalnál tett nagy bejelentés egy egyszeri, megismételhetetlen pillanat. Ezért egy olyan megoldást alkottak, amely könnyen követhetővé teszi a beszélgetést – legyen szó egy TV-közvetítés vagy egy zsúfolt étteremben elfogyasztott vacsora közbeni beszélgetésről vagy egy ünnepi színházi előadásban elhangzó párbeszédről.

Verhetetlen! Conversation Clear Plus | Beszédkiemelő fülhallgató a könnyed beszédértés jegyében

Bővebb információ...

Áldott ünnepeket!


2023. december 5. 06:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA