MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az őszi lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Vivian Campbell (Danev György), Steve Lukather (Danev György), Larry DiMarzio (Danev György), Orosvai Reni (Hatos Niki), Zolbert és EDEM is bizonyít Hauser európai turnéjá (Hatos Niki), Tornóczky All Access (Hatos Niki), Curta (Hatos Niki), Tariska Szabi (Major Eszter), Solaris – Hat húron pendülve (Hegedűs István).

Tesztek, bemutatók:
YAMAHA FGDP 50 és 30 (Ujjdobok), Allen&Heath CQ sorozat (Hang-, fény- és színpadtechnika), Építs rámpát (Hang-, fény- és színpadtechnika), Kell egy zongora (Billentyűs), Duke D-MC-Solid (Gitár), KORG Wavestate SE és Wavestate MKII (Billentyűs), Tascam DR-10L Pro (Hang-, fény- és színpadtechnika), ATS99 (Hang-, fény- és színpadtechnika), LD System G3 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Line6 HX Stomp Silver (Gitár), Próbaterem hangszigetelés ikerházban (Hangszigetelés), Yamaha Piaggero NP-15 és NP-35 (Billentyűs), Yamaha P sorozat (Billentyűs), Yamaha Stagepass 100 (Hang-, fény- és színpadtechnika).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Tisztújítás az Artisjusban (Bíró Zsolt).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2023. október 8. 09:13

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA