MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ÚJDONSÁG: YAMAHA ADECIA KONFERENCIARENDSZER

A Yamaha bemutatta ADECIA névre keresztelt, konferencia és közösségi helyiségek hangtechnikai igényeinek kiszolgálására megálmodott rendszerét. A gyártó büszke többek között a rendszer egyszerű telepíthetőségére és konfigurációjára, ugyanis a koncepció szerint néhány paraméter megadásával az saját magát állítja be.

Az RM-CG mikrofontömb, kifejezetten az emberi beszéd felismerésére lett optimalizálva, ezzel is segítve a környezeti zajok kiszűrését. A több mikrofonból álló rendszer segítségével irányítottsága folyamatosan alkalmazkodik a felszólalókhoz. A rendszer központi egysége az RM-CR processzor, mely érzékeli és konfigurálja a hálózaton lévő DANTE szabványnak megfelelő eszközöket, legyenek azok akár mikrofonok, vagy hangsugárzók, bemeneti panelek.

A beépített funkcióknak köszönhetően (aktív zajszűrés, visszhang-kioltás, automatikus mikrofon érzékenység állítás) a videókonferenciák alkalmával minden résztvevő kiválóan érthető lesz. A lánc ugyan utolsó, de fontos elemei a szintén DANTE szabványú, VXL szériás oszlopsugárzók, melyek beállítása szintén rendszerszinten, automatikusan történik, a tápellátást pedig PoE-n keresztül biztosíthatjuk.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a Yamaha ADECIA rendszerről, keress minket elérhetőségeinken: https://intertongroup.com/


 

2020. november 10. 10:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA