MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Újabb képzésekre került sor az INTERTON Egyetem Laborban

Míg az évente megrendezésre kerülő INTERTON Egyetemen az előadások, prezentációk keretében a legfontosabb technológiai újdonságokat, trendeket mutatjuk be az audiovizuál és fénytechnika világában, addig az INTERTON Egyetem Labor célja, hogy az ezeken a piacokon elérhető eszközöket és technológiákat a gyakorlatban bemutatva adjon mély tudást, ismeretet. Az INTERTON Egyetem Labor rendezvényen kis létszámú csoportokban vehetnek részt az érdeklődők.

Idén decemberben három INTERTON Egyetem Labor is megrendezésre került, mindhárom alaklommal diákokat fogadtunk a képzésen.

December 6-án fénytechnikai oktatáson vettek részt az érdeklődők, ahol, szó volt napjaink fénytechnikai vezérlési protokolljairól, valamint a High End Systems HOG fényvezérlőpultokhoz csatlakoztatott eszközök patch-eléséről, illetve gyakorlati feladatként listában nem szereplő eszközhöz tartozó device file létrehozását kellett megvalósítani.

December 7-én a színpadtechnikában használatos IT alapjaival ismerkedhettek meg a résztvevők a Luminex eszközein keresztül. Többek között bemutatásra kerültek a különböző AoIP, AoE hálózatok, illetve szó esett a hálózatépítésről és a konfigurálásról is.

December 16-án a résztvevők rövid bemutató keretében tudhattak meg többet a d&b audiotechnik-ről, majd a gyártó szoftveres ökoszisztémájáról kaptak általános képet, valamint gyakorlati feladat végrehajtására is sor került az ArrayCalc és R1 szoftverekben.

A visszajelzések alapján rengeteg hasznos információt sikerült átadnunk a képzések során, így nagy örömmel várjuk a 2023-as INTERTON Egyetem Laborokat is!

https://intertongroup.com/


2022. december 17. 05:04

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA