MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új spotlámpa a Cameo kínálatában

Legyen szó színházról, tévéműsorról vagy koncertszínpadról - az embereket és a tárgyakat mindig optimálisan kell megvilágítani, hogy a nézők és a kamerák tökéletes képet kapjanak az eseményekről. A világítástervezők, rendezők, ügynökségek, művészek vagy cégvezetők minden helyzetben felmerülő igényeinek kielégítésére a Cameo kifejlesztette a P sorozatot: LED profil reflektorok a professzionális színházi, televíziós és rendezvényi szektor számára. 

Aki egyetlen fénysugárral kíséri az emberek és tárgyak mozgását a jelenetben, annak két szempontra kell támaszkodnia: kezelhetőség és fényminőség. A Cameo P2 FC mindkét szakterületen meggyőző. A 230 wattos RGBAL COB LED 15 000 lm fényáramú, kiváló minőségű fényt bocsát ki, színhőmérséklete fokozatmentesen állítható (2700 - 6500 K), és tökéletesen helyettesíti a hagyományos, energiaigényes 750 W-os profil reflektorokat színházakban, musicalekben, TV-stúdiókban, kongresszusokon vagy rendezvényszínpadokon. A 93Ra feletti magas CRI-értékkel és a 93 feletti TLCI-értékkel felszerelt lámpák segítségével az emberek és a tárgyak mindig tökéletesen meghatározott színekben ragyognak. A beépített LEE színszűrő előbeállításoknak és az egységes színvisszaadást biztosító kalibrációs chipnek köszönhetően a P2 FC mindenkor egységes, koherens (fény) képet biztosít.

A Cameo P sorozat profil lámpái a különböző színpadi követelményekhez rugalmasan igazíthatók a különböző opcionális cserélhető objektívek segítségével. Választhatók a fix sugárzási szögű (19°, 26°, 36° és 50°) cserélhető objektívek, valamint a 15°-30° és 25°-50° tartományok zoom objektívjei. Még sokoldalúbb a használata az opcionálisan kapható Cameo iDMX Stickkel együtt, amellyel a P2 FC-t nemcsak DMX-en és RDM-en keresztül, hanem vezeték nélkül, W-DMX-en keresztül is vezérelhető.

A Cameo P-sorozat az F-sorozat rendkívül sikeres színházi és TV-s spotlámpáinak mintájára készült. Így az F és a P sorozat mind vizuálisan, mind fotometriai tulajdonságaik tekintetében harmonizál egymással, tökéletesen összeillő világítási duót alkotva színházak, TV, kongresszusok és vállalati rendezvények számára.

Forgalmazó: Elimex Kft.


2022. november 25. 06:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA