MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az őszi lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Stewart Copeland (Danev György), Glenn Hughes & Doug Aldrich (Danev György), Michael Schenker (Danev György), David Paich (Danev György), Németh Gábor (Hegedűs István),  Baracskay Rita (Hatos Niki), Tornóczky All Access (Hatos Niki), Tóth Ádám (Hatos Niki), Zienemi (Paya), Hrutka Róbert (Szerzők Egyesülete), Kivirul a Lilium (Rozsonits Tamás).

Tesztek, bemutatók:
Yamaha RSP-20 Professional (Gitár), ROLAND / BOSS hírek (Vegyes hangszeres), VOX kábelkörkép (Gitár), Ünnep (Hang-, fény- és színpadtechnika), Line 6 Catalyst 100 (Gitár), Audio-Technica (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA hordozható hangosítási lehetőségek (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA MODX+ (Billentyűs), KORG újdonságok (Billentyűs), Deniz: A zene és a szöveg... (Hang-, fény- és színpadtechnika), KORG PA5X (Billentyűs), Phonestar (Hangszigetelés), Elimex – Palmer újdonságok (Hang-, fény- és színpadtechnika).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
A hajmetál kora (Danev György Draveczki-Ury Ádám).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2022. október 1. 05:35

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA