MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új gyártók a DP Music kínálatában

Hisszük, hogy egyetlen fesztivál vagy esemény sem teljes különleges effektek nélkül. Ez minden előadásnak az elengedhetetlen része. Egy észbontó pillanatban, amikor minden összejön. Konfettivel teli égbolt, a lángok melege, egy erőteljes CO2-gázsugár robbanás vagy a levegőben szálló buborékok… VARÁZSLAT!

Hollandiában, tűzijáték-cégként indult 1995-ben. Egy hollandiai katasztrófa miatt tilos volt a tűzijáték a rendezvényeken és fesztiválokon. A Magic FX ezt a fenyegetést változtatta lehetőséggé: olyan speciális effektek gyártására kezdett koncentrálni, mint a konfetti és más nem pirotechnikai eszközök.

Azóta a Magic FX termékei bejárták az egész világot. SFX, Sound & Light cégek, DJ-k, zenekarok, művészek, klubok, stadionok, fesztiválok és rendezvények használják és szeretik világszerte.


Több, mint 30 éve tervezzük és gyártjuk a világ vezető toronylift márkáját. Az összes kontinenst átkaroló nemzetközi értékesítési hálózatot építettünk ki és több száz ügyfelünk van világszerte. Az elérhető legkiválóbb felvonókat szállítjuk a legjobb alkatrészek felhasználásával és teljeskörű szolgáltatással együtt. Nem csak azért részesítik előnyben a VMB felvonóit az emberek más gyártókkal szemben, mert tovább tartanak, hanem mert minden folyamatot aprólékos odafigyeléssel végzünk. Felvonóink professzionális felhasználók számára, készültek és tervezéskor az ő igényeiket vesszük figyelembe.


A SelbyGuard® esővédőket és légkapszulákat gyárt a professzionális világítás technikai piac számára. A termékeink esővédelemre szolgálnak fénytechnikai berendezésekhez, mint például nagy teljesítményű forgófejes lámpákhoz. Innovatív, kiváló minőségű, professzionális megoldás az időjárás viszontagságai ellen. Minden termékünk alapos teszteken ment keresztül. Ezek a tesztek valós körülmények között zord időjárás alatt zajlottak, mint havazás, eső és erős szél. A világítástechnikai szakemberekkel végzett tesztek és értékelések teszik lehetővé számunkra, hogy folyamatosan innovatívak maradjunk a technika és tervezés terén. Fejlesztéseink nagyban segítik a szakembereket, hogy gyorsan és biztonságosan lehessen fel- illetve leszerelni a berendezéseket.

A terület szakembereivel való intenzív együttműködés és a szigorú minőség-ellenőrzés révén teljesíteni tudjuk, amit képviselünk: védelmet nyújt a professzionális fénytechnikai berendezéseknek esőtől, jégesőtől, hótól, portól és a különböző piro konfettiktől. A SelbyGuard® segítségével a show folytatódik!

Termékek széles skáláját kínálja a SelbyGuard® és reagál a gyorsan változó piacra, ahol rendszeresen jelennek meg új mozgófejes lámpák. Számos különböző méretben, ismert és kevésbé ismert márkák.

Bővebb információ...


 

2023. július 22. 06:46

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA