MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új Bose Frames

Az exkluzív Bose Open Ear Audio™ technológia a napszemüvegektől nem várt hangzással örvendezteti meg. Sportos és divatos opciókkal. Ezek a magas fényű, szögletes és macskaszem stílusú napszemüvegek polarizált lencsékkel, prémium minőséggel és élethű hangzással büszkélkednek, amely teljesebb és mélyebb élményt nyújt, mint az eredeti Bose Frames napszemüvegek.

HANG NÉLKÜL CSAK NAPSZEMÜVEG

Az eredeti Bose Frames napszemüveg felkerült a Time magazin által összeállított „A 2019-es év legnagyobb találmányai” listára. És most megérkezett a várva várt folytatás. A gondosan kidolgozott és lenyűgözően elegáns Bose Frames Tenor és a Bose Frames Soprano polarizált lencsékkel és prémium minőséggel büszkélkedhet, míg az exkluzív Bose Open Ear Audio™ technológia pedig napszemüvegektől nem várt hangzással örvendezteti meg. Lélegzetelállító élmény, amely a diszkrét zenehallgatás közben nem gátolja a környezetével való interakciókban.

Bose Frames Soprano                                                                                                                             Bose Frames Tenor

Nincs semmi a fülében vagy a fülén

Ez a nagy különbség. Egy forradalmian új Bose Open Ear Audio™ kivitel, amely szabaddá teszi füleit, így diszkrét zenehallgatás közben is hallhatja környezetét, és interakcióba léphet vele. A halántéknál elrejtett exkluzív, leheletvékony akusztikus egység élethű hangzást biztosít, mely teljesebb és mélyebb, mint az eredeti Bose Frames modellé, miközben az innovatív kivitel drasztikusan lecsökkenti a hang a személyén túl való terjedését. Mindez egy lélegzetelállító élménnyé adódik össze, amelyről csak Önnek van tudomása.

A luxus a részletekben rejlik

Magas fényű fekete szín. Rozsdamentes acél zsanérok. Nehezen karcolódó és törő polarizált lencsék. A Bose napszemüvegek ultramodern anyagokból készülnek, hogy látszatra és érzetre is luxushatást nyújtsanak. Mert célja, hogy így nézzen ki és érezze magát viselése közben.

Kényelem. Kidolgozottság.

Minden az illeszkedéssel kezdődik, melyet az eredeti Bose napszemüvegekből fejlesztettünk tovább, hogy a termék az arcformák széles skálájához illeszkedjen. A sort a könnyű, tükörsima nejlonkeret folytatja, amely egyszerre rendkívül kényelmes és bizonyítottan tartós.

Telefonhívások? Még szép.

Fogadjon hívásokat út közben, méghozzá érintésmentesen. Legújabb audio-napszemüvegeink speciális mikrofonrendszerrel vannak ellátva, melyet úgy terveztünk, hogy az Ön hangjára fókuszáljon, miközben csökkenti a szélzajt és a környezeti hanghatásokat.


2020. november 5. 13:09

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA