MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

TURNÉBUSZ kutatás

A Hangfoglaló Program immár több mint 5 éve segíti a színvonalas magyar könnyűzenei produkciók színpadra jutását. Jelen TURNÉBUSZ kutatásunk célja megtudni, hogy ez mivel történik.

Hogyan és milyen járművekkel jutott, jut el a Ti zenekarotok, produkciótok hétről-hétre a fellépések helyszínére? Fontosnak tartjuk, hogy képet nyerjünk a helyzetről és azt megoszthassuk, építkezhessünk belőle. 

Kérjük, válaszolj a kérdésekre és nyerd meg a 10 db 10 000 Ft-os MOL ajándékkártya egyikét! 

Küldj egy fotót vagy szép leírást turné-járművetekről, majd nyerd meg a fődíjat, a 100 000 Ft értékű Eldorádó Hangszerkereskedés utalványt!

Töltsd ki kérdőívünket és küldd be 2020.10.01.-2020.10.28. között! A kérdőív első részét érvényesen kitöltők között kisorsolásra kerül 10 darab, egyenként 10 000 Ft értékű MOL ajándékkártya. Azok, akik a kérdőív második felét is kitöltik és feltöltik turnébuszuk képét, és/vagy írnak róla egy maximum 1000 karakteres bemutató szöveget, megnyerhetik a fődíjat, 1 darab 100 000 Ft értékű Eldorado Hangszerkereskedés utalványt. 

A kérdőív statisztikai célú, anonim és önkéntes. Amennyiben részt veszel a nyereményjátékban, akkor a winwinwin kft. személyes adataidat a mindenkor hatályos jogszabályok és a cég adatvédelmi tájékoztatója – amelyet ITT megismerhetsz – szerint kezeli. Amennyiben kérdésed, panaszod lenne, úgy a kérelmeket a winwiniwin a hatályos jogszabályok és a fenti tájékoztató alapján intézi. A nyereményjáték szabályzata ITT olvasható. 

A kérdőív három részből áll: 
1. Néhány alapadat rólatok 
2. Hogyan szoktatok utazni? 
3. Milyen járművet használtok? 

Az utolsó szakasz bónusz kérdései (fénykép feltöltése vagy leírás a turnéjárművetekről) pedig jogosulttá tesz, hogy a fődíjat is megnyerd.


2020. október 19. 08:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA