MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

TD-07KV V-Drums

A következő lépés az elektronikus dobolás világában. A kényelmesen kompakt, az otthoni doboláshoz ideális TD-07KV V-Drums dobszett, zenei kifejezés és játszhatóság terén a csúcskategóriás V-Drums-ok kiemelkedő képességeit hordozza, költségkímélő formában. A pergőn és tamokon saját fejlesztésű, rendkívül csendes, kétrétegű Roland hálóbőröket találsz, a cintányér-ütőfelületek - beütő és pergő - nagy méretűek, a lábdob-ütőfelület pedig valósághű pedálműködéssel szólaltatható meg, amely tökéletesen kiegészíti a dobszettet. Mindezek mellett a TD-07KV számos lehetőséget kínál a kreatív felfedezések terén, melyek messze túlmutatnak bármely akusztikus dobszetten, beleértve a mélyreható szerkesztési eszközöket egyéni hangzások létrehozásához, beépített Bluetooth funkciót, hogy dalokkal és zenei leckékkel játszhass együtt, USB kapcsolatot egy számítógépes felvevő szoftverhez és még sok minden mást.

Igazi V-Drums teljesítmény
Az elmúlt két évtizedben a Roland V-Drums komoly elismerést szerzett magának a hangszerpiac legvalósághűbb, legjobban játszató és legjobb hangzású elektronikus dobjaként. Ezek a hangszerek minden később megjelent dobszett útját meghatározták. Azóta gyakran lehet találkozni utánzatokkal, de az igazi Roland minőséggel egyik sem veszi fel a versenyt. A TD-07KV ezt a büszke örökséget testesíti meg, és kategóriában a legnagyszerűbb élményt nyújtja a doboláshoz.

Kivételes hangzás
Minden professzionális elektronikus dobszett lelkét egy kiváló és gyors hangmodul jelenti - és nincs ez másképp a TD-07KV esetében sem. Profi stúdiókban precízen felvett akusztikus dobokat és ütőhangszerek lehet életre kelteni a fejlett V-Drums technológiák segítségével, melyek éppen úgy viselkednek, mint akusztikus társaik. Továbbá elektronikus ütőhangszerek széles skálája is rendelkezésre áll, valamint az egyes hangok tetszés szerinti személyre szabhatók.

Kezdj el azonnal játszani – vagy ismerd meg jobban
A TD-07 számos inspiráló, játékra kész dobszettet tartalmaz. Azonban, ha készen állsz a részletekbe menő felfedezésére, egy óriási dobkönyvtár is vár rád. Váltogasd a pergőket, keverj össze tamokat és válassz az erőteljes vagy lágy megszólalású beütők és kísérők közül. Ezután hangold be a dobokat, tompíts le egy hangot és változtasd meg a dobot körülvevő akusztikus teret. Független EQ-k állnak rendelkezésedre a modulon belül, hogy megformálhasd és finomíthasd a végső hangzást - ahogy azt egy profi hangmérnök tenné.

Igazán csendes dobok
Az elektronikus dobok otthoni használatának egyik legnagyobb előnye, hogy sokkal halkabbak, mint akusztikus rokonaik. De nem minden elektronikus dob egyforma, így az általuk generált zajszint is nagy mértékben eltérhet. A több évtizedre visszatekintő kutatásnak-fejlesztésnek köszönhetően TD-07KV működése sokkal halkabb, mint más elektronikus dobszetteké. A hálóbőrök anélkül minimalizálják az ütőfelület-zajokat, hogy ez befolyásolná a játékérzetet, a lábdob speciális csillapítása pedig természetes lábgépműködés mellett csökkenti a zajokat és vibrációt. Még az állvány alkatrészeit is úgy terveztük, hogy csökkentsék a padlón keresztül terjedő rezgéseket és a Roland még számos opcionális megoldást kínál a zajok további csökkentésére, ha szükséges.

Igazi akusztikus hangzás és játékérzet
Egyes elektronikus dobszettek "akusztikus hangzást" ígérnek, de valójában csak statikus dobhangokat kínálnak, amelyek különböző hangerőszinteken szólalnak meg az ütések erősségének függvényében. Ezzel éles ellentétben a V-Drums modulok széles skálán képesek a különféle hangszínárnyalatok megszólaltatására, olyan inspiráló zenei élményt nyújtva ezzel, mintha akusztikus dobon játszanál. A fejlett, precíziós érzékelőknek köszönhetően a TD-07KV dob- és cintányér-ütőfelületei minden ütésre, pergetésre, előkére és ghost note-ra tökéletesen reagálnak, sőt, a cintányér lefogása is természetes módon valósítható meg. Ezeket az információkat a hangmodul villámgyorsan dolgozza fel, így a megszólaló hang rendkívül pontos lesz. Munka közben nem fogod észrevenni ezt a technológiát - de amikor becsukod a szemed és játszani kezdesz a TD-07KV dobszetten, érzékelhető lesz a különbség.

Autentikus, hálóbőrös Roland ütőfelületek
1997-ben a Roland bemutatta a világ első hálóbőrös ütőfelületét, mely azóta alapvető mércévé vált. A hosszú éveken át tartó fejlesztések eredményeként, ezek az egyedülálló kétrétegű hálóbőrök pont olyan természetesen viselkednek a dobütésekre, mint ahogy azt az akusztikus doboknál megszokhattuk, továbbá beállítható a feszességük, ami lehetővé teszi a finomhangolást is, egy hagyományos dobkulcs segítségével. A más elektronikus doboknál használt egyrétegű hálóbőrök nem ugyanebből az anyagból készülnek, ezért nem ugyanazt a természetes játékérzetet nyújtják. Ráadásul az ütések érzékelése sem annyira precíz, ami rontja a dinamikát és triggerelési pontatlanságokat is okozhat. A TD-07KV dobszetthez alapfelszereltségként autentikus, Roland hálóbőrös pergő és tamok tartoznak, melyek a lehető legpontosabb játékérzetet és érzékelést nyújtják.

Erős és stabil hardver
Ha teljes lendülettel dobolsz, nincs annál frusztrálóbb, mint egy instabil állvány vagy egy dob, amely a játék közben elmozdul a helyéről. Az erős anyagokból és minőségi alkatrészekből épített TD-07KV hardvere sziklaszilárd stabilitást garantál, amelyre valóban szükség van játék közben. Az egyedi dobállvány megbízható, stabil alapot biztosít, míg a precíziós bilincsek szorosan a helyükön tartják az összes alkatrészt. A V-Drums termékekre jellemző, híresen tartós konstrukciójával a TD-07KV minden nap készen áll a hosszú évekig tartó igénybevételre.

Zenelejátszás Bluetooth-on keresztül
A kedvenc dalokra történő dobolás az egyik legszórakoztatóbb és leghatékonyabb dolog, amit egy elektronikus dobszettel megtehetsz és a TD-07KV ezt nagyon megkönnyíti. A beépített Bluetooth-nak köszönhetően az okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen behívott zenéket vezeték nélkül szólaltathatod meg a dobhang mellett a modulon keresztül. A videohang is továbbításra kerül, amely tökéletesen alkalmas online dalok és zenei leckék anyagának lejátszására. Ha pedig nincs Bluetooth eszközöd, akkor kábelen keresztül is megszólaltathatod a sztereó hangot. A Bluetooth-on történő MIDI jelátvitel szintén támogatott, lehetővé téve a MIDI adatok kábel nélküli felvételét zenei alkalmazásokkal.

Csatlakozás egy zenei szoftverhez USB-n keresztül
Az elektronikus dobok hatalmas előnye a modern zenei szoftverekkel történő közvetlen kommunikáció. A TD-07 modul önmagában egy audió / MIDI interfész is, amely képes sztereó hangot és MIDI adatokat küldeni Mac vagy Windows számítógépekre egyetlen USB-kábelen keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy különálló audio és MIDI dobsávokat rögzíts bármilyen DAW szoftverben, vagy hangokat indíts el szoftver alapú hangszerekkel, stúdió vagy élő játék céljából.

Tedd szórakoztatóvá a dobgyakorlást 40 ingyenes leckével a Melodics ™ -tól
A Melodics egy asztali alkalmazás, amely csatlakoztatható a V-dobokhoz. Tanulás lépésről-lépésre zenei leckékkel és dalokkal, új ritmusok megtanulása, a ritmika és belső tempó fejlesztése, felvételkészítés, majd lejátszás a kiértékeléshez. Nincs korlátozva, hogy hányszor játszhatod le a 40 ingyenes leckét, ezek egy életre ingyenesek, és ha még többre vágysz, előfizethetsz korlátlan zenei leckékre is. Vége a rutinszerű gyakorlásnak - töltsd le a Melodics szoftvert, kösd össze a TD-07KV dobszettel és élvezd a hangszer mögött eltöltött időt.

Bővebb információ.


2021. január 17. 05:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA