MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Tapasztalt versenyző bizonyít a Music Mobil második turnéján

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jön létre a Music Fashion kiadó legújabb projektje, avagy a Music Mobil. A műfaji kötöttség nélküli mozgó kisbuszon Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kapnak lehetőséget arra, hogy maradandó zenei élményt okozzanak az utca emberei számára. 

Kedden (11.07.) egy rutinos versenyző, a nemrégiben Öröm a zenét is megnyert Gorg & Benzol játszik a Music Mobil kisbuszán, amivel Veszprémbe látogatnak el. A feltörekvő banda nemrégiben nyolc dalból álló lemezt adott ki „Trip to Hatland” címmel, így bőven lesz miből felépíteniük repertoárjukat.

A kiválasztott formáció Music Mobil koncertjét rögzítik, amellyel egy online versenyen is megmérettetnek. A legtöbb közönségszavazatot és a szakmai zsűri elismerését begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást a Studio Einz-ben, és az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg nyereményként a kiadó jóvoltából. 

A szervezők a Music Mobilozás után sem unatkoznak, hiszen több iskolában is tartanak rendhagyó énekórákat, így az intézményekben tanuló gyerekek interaktívan, kötetlen hangulatban ismerkedhetnek meg a hangszerekkel, a zenészekkel. 

-----------------
A Music Mobil előtörténete, avagy a JazzMobil:
Egy vakációd során olasz városokban sétálgatsz, majd teljesen „véletlenül” belefutsz egy utazó járműbe, amelyen élőben zenélnek tehetségek. Az alapötlet annyira megtetszik, hogy elhatározod, itthon is meghonosítod. Pontosan ezt történt a Music Fashion kiadó két motorjával, akik 2016-ban elindították a JazzMobil projektet. Az első évben Budapesten, később pedig már vidéki városokban, valamint Rómában és Stuttgartban is hódítóútjára kelt a zenélő jármű, amelyre kifejezetten minőségi, ugyanakkor laza, könnyed, szórakoztató jazz muzsikát játszó, profi zenészeket verbuváltak össze. 
-----------------

LEGFONTOSABB LINKEK:

Music Fashion Facebook (események)
https://www.facebook.com/MusicFashionManagement/events

Studio Einz
https://www.facebook.com/studioeinzbp

Doggy Afuera - Hear Me
https://www.youtube.com/watch?v=8KaOQmbE1I4

Gorg & Benzol
https://www.facebook.com/gorgbenzol


 

2023. november 6. 19:11

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA