MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Sokoldalú effektpedál az LD Systems kínálatában

Egy énekes-dalszerző számára a koncerten vagy akár a nappaliban adott előadás legfontosabb eleme a megszólalás. Az LD Systems FX 300 effekt pedál a műsor első pillanatától kezdve elbűvöl, akkor is ha kevés, vagy semennyi idő sem volt a beállásra. A kicsi és kézreálló készülék nem csupán a hangzás megváltoztatására szolgáló effektpedálként, de egyszerűen kezelhető kétcsatornás keverőként is működik. 

Az egyik legjobb szolgáltatása a pedál, amellyel a némító funkció elérhető, akár lábbal, akár kézzel. Ha valami mondanivalónk akad, a Mute FX pedállal némítható az effekt, így a hang tisztán és erősen lesz hallható visszhang és zengető nélkül, a helyiségben mindenki érteni fogja az üzenetet. A mikrofon vagy hangszer jelének a kimenetre jutását a Mute all pedállal akadályozhatjuk meg, életmentő lehet a szünetekben, vagy amikor hangszert cserélünk.

Az FX 300 16 darab 16-bites digitális effekt presettel, két bemenettel és két önálló gain szabályzóval van felszerelve, szimmetrikus és aszimmetrikus kimeneteket kapott. A mikrofon bemenetre +48 V-os fantomtápot küldhetünk, így a dinamikus mikrofon mellett kondenzátor mikrofont is használhatunk. A nagyimpedanciás alacsonyzajú hangszerbemenet nem csak akusztikus- vagy basszusgitárhoz kiváló, de más hangszerekhez is megfelel. Bőséges dinamika tartalék biztosítja, hogy ne kelljen aggódni a jel torzulása miatt. 9 V-os elemről öt órán át üzemképes, így az LD Systems FX 300 olyan helyekre is elkísér, ahol nincs hálózati csatlakozó a láthatáron.

Annak érdekében, hogy mindig a megfelelő tápfeszültséget biztosíthassuk az FX 300 effektpedál számára, ajánlatos a hozzávaló FX 300 PS hálózati tápegység használata.

Szabványos 2,1 mm-es dugóval rendelkezik, ahol a középső pólus a negatív, 9 V egyenáramot és 500 mA áramerősséget szolgáltat.

Egy FX 300 tulajdonos nem csupán büszke az effektpedáljára, de szeretné azt a lehető leghosszabb ideig újszerű állapotban használni. A hozzávaló bélelt szállítótáska óvja a készüléket a karcolódásoktó a mindennapi használat során. De a táska ennél többet is tud nyújtani: vízálló 1680D nejlon anyaga védi az FX 300-at a szállítás során esetlegesen ráfröccsenő víztől, az extra belső rekesz pedig helyet ad a tápegységnek, így az mindig kéznél lesz. A tágas belső zsebben a kábeleket vagy egyéb tartozékokat is kényelmesen magunkkal vihetjük. Élvezzük az FX 300 által nyújtott szolgáltatásokat és biztosítsunk számára hosszútávú védelmet.

Bővebb információ és vásárlás!


2021. január 3. 10:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA