MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Snapbag® Softbox és Snapgrid®40 Cameo lámpákhoz

Minimális ráfordítással szélesíthető a világítási portfólió úgy, hogy a Cameo Zenit W600 lámpát derítőlámpává alakítjuk az összecsukható Snapbag® Softbox használatával. Ezzel a praktikus eszközzel lágy intenzív fény hozható létre új lámpa vásárlása nélkül.

Zenit W600 Snapbag Softbox

Minden rendezvénytechnikusnak szüksége van a körülmények széles skálájában használható megfelelő eszközre. A hagyományos színpadi világításon kívül a TV és videó alkalmazások (streaming) a mindennapi munka részévé váltak. Ehhez szükség van derítőlámpára az emberek megvilágításához.

Minimális ráfordítással szélesíthető a világítási portfólió úgy, hogy a Zenit W600 lámpát derítőlámpává alakítjuk az összecsukható Snapbag® Softbox használatával. Ezzel a praktikus eszközzel lágy intenzív fény hozható létre új lámpa vásárlása nélkül.

A Zenit W600 Snapbag Softbox minden W600 modellel kompatibilis. Néhány egyszerű mozdulattal, szerszámok használata nélkül felerősíthető a lámpatestre és a fémrúd keret biztonságosan megtartja az alakját. A belső oldalai erősen tükröződő anyagból készültek annak érdekében, hogy erősítsék a fényt és egyenletesen világítsák meg a diffúzor lapot. A legjobb eredmény érdekében az opcionális Snapmag 100° szűrő használata ajánlott. A megújult müncheni DoPchoice céggel együttműködve külön hangsúlyt fektettek a kiváló minőségű alapanyagokra és a legjobb minőségre: made in EU.
A softboxhoz Magic Cloth és 1/2Grid Cloth is jár, ezeket tépőzárral lehet felerősíteni. Összecsukva egy tasakba rakhatjuk a szűrőkkel együtt, helyet takarítva meg ezzel.

Tágítsuk ki a kreatív lehetőségeket egy pillanat alatt a Zenit W600-hoz való Snapbag Softboxszal és világítsunk meg tökéletesen minden színhelyet.

Cameo Snapgrid® 40

A Snapgrid 40 használatával a fény sugárzási szögét 40°-ra szabályozhatjuk. Egyszerűen csak csatlakoztassuk bármelyik Cameo Softbox belső nyelvéhez a tépőzárral, irányítottabb fényt kapunk.

Az összecsukható rács kerete önmagától kifeszül és kényelmesen kipattan a tokjából. A minőséget jelzi, hogy a felhasznált anyag strapabíró és vízálló, nehéz körülmények között is helytáll.

A Snapgrid 40 szerszámok nélküli megoldás a szabályozható fénytervezéshez.
 
Részletes ismertető és vásárlás: CL-ZW600SSBSCL-SG40



 

2021. augusztus 2. 07:04

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA