MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A nyári lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Szendőfi Péter (Rozsonits Tamás), Zajnal (Pretz Niki), Jost Nickel (Danev György),  Keményen, mint a beton (Hegedűs István), Paul Gilbert (Danev György), Várkonyi Mátyás (Hegedűs István), Nagy Szabolcs (Salvai Ádám), Egy kiállítás képei... (Hegedűs István).

Tesztek, bemutatók:
Veszed az adást?! (Videó technika), GENELEC 8330 SAM (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA YDS-150 (Fúvós), Line6 HX Stomp XL (Gitár), AT5047 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Roland Hírek (Vegyes hangszeres), Ampeg Rocket BASS (Basszusgitár), Lukács Peta és az AT System 10 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Gravity (Kiegészítők), Alesis Prestige és Prestige Artist (Billentyű), Csak profin! Hangstúdió felújítása (Hang-, fény- és színpadtechnika), VOX – Kábel a rengetegben (Gitár), Spulni – Az SP mátrix... (Gitár)

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Emlékezés Szappanos Györgyről, Bon Jovi (Draveczki-Ury Ádám és Danev György), BLEND 2021 (Hangfoglaló Program),  csakadal.hu (Szerzők).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2021. június 29. 07:30

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA