MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ROLAND V-02 MKII STREAMING VIDEO MIXER

Egyszerű és megfizethető megoldás az élő közvetítésekhez, két HDMI kamerabemenettel, 10 csatornás hangkeveréssel, videóeffektekkel stb. A Roland örömmel mutatja be a V-02HD MK II Streaming Video Mixer-t, egy egyszerű és megfizethető megoldást, amely magasabb szintre emeli a számítógép alapú élő közvetítések minőségét. A kompakt és könnyen használható V-02HD MK II lehetővé teszi a felhasználók számára két kiváló minőségű HDMI-kamera csatlakoztatását és váltását, illetve ezek képének elküldését USB-n keresztül egy kedvenc streaming platformra. Lehetőség van audioforrások mixelésére a dedikált és a HDMI bemeneteken keresztül, valamint videóeffektek és képátmenetek alkalmazására stb.

A beszélgetős műsoroktól és élő bemutatóktól a művészi előadásokig és ezeken is túl, a HDMI kimenetet támogató kamerák javítják a képminőséget az élő közvetítések során, és ezáltal jobban megragadják a közönség figyelmét. Sokkal jobb objektívekkel rendelkeznek, mint bármely webkamera, és gyakran zoom funkcióval is el vannak látva a tökéletes felvétel elkészítéséhez. A felhasználók akár két HDMI-kamerát is csatlakoztathatnak a V-02HD MK II készülékhez, majd rábízhatják magukat a fejlett Roland technológiákra az összes részlet kezeléséhez, kiküszöbölve ezzel az USB-ütközéseket több webkamerával és HDMI-USB kódoló adapterekkel. Más HDMI kimenettel rendelkező eszközök is támogatottak, beleértve a számítógépeket, mobil eszközöket és játékkonzolokat.

A V-02HD MK II nagyon egyszerűen kezelhető az áttekinthető vezérlőfelületének és T-bar faderének köszönhetően. Az USB-kapcsolat plug and play, így azonnal készen áll streamelésre olyan népszerű platformokon, mint a Facebook, YouTube, Twitch és Zoom, vagy a speciális munkafolyamatokhoz, például OBS Studio, Streamlabs OBS, StreamYard és Restream.

A V-02HD MK II egy 10 csatornás digitális audiokeverőt is tartalmaz, a Roland legendás hangminőségével és vezérelhetőségével. Két audiobemenet található 3,5 mm-es jack csatlakozókkal, mindkettő támogatja a mikrofon csatlakoztatását - beleértve a tápellátást igénylő lavalier mikrofonokat is - vagy az okostelefonról, keverőről és más készülékről érkező sztereó hangot. A felhasználók beágyazott sztereó hangot keverhetnek HDMI -forrásokból, beleértve a kamerákhoz csatlakoztatott mikrofonokat is.

A V-02HD MK II támogatja a kezeket szabaddá tevő vezérlést akár két opcionális BOSS lábkapcsolóval, amely kényelmes funkció mindazok számára, akik az élő közvetítések során bemutatót is tartanak. A diszkrét, kamerán kívüli lépésekkel lehetőség van a kamera látószögeinek megváltoztatására, statikus képre vágásra, képátmenetek használatára, kép a képben ablakok kiúsztatására stb.

A kicsomagolást követően a V-02HD MK II azonnal biztosítja a kamerák váltásához, valamint a video- és hangforrások alapvető beállításainak elvégzéséhez szükséges vezérlőket. Azonban ha valaki mélyebbre akar merülni, fejlett funkciók és az egyéni címzések széles tárházát veheti igénybe. Egy HDMI monitor csatlakoztatásával a képernyőn audio- és videóeffektek széles választékát, lábkapcsoló hozzárendeléseket stb. lehet beállítani. A Roland egyik ingyenes távvezérlő alkalmazásával pedig a felhasználók egy intuitív, grafikus felületen keresztül kezelhetik a V-02HD MK II készüléket egy iPad-en vagy számítógépen. (A MacOS és a Windows távvezérlő alkalmazások 2021 végén lesznek elérhetők.)

A V-02HD MK II megvásárlása ingyenes hozzáférést biztosít az iPad-hoz készült, új AeroCaster Switcher alkalmazáshoz, mely hatékony videó- és médiabővítő megoldás a hardveres Roland switcher-ek számára. Ezzel az egyedülálló alkalmazással a felhasználók vezeték nélkül, akár öt eszközről is válthatják csatornákat - beleértve az okostelefonok és táblagépek kameráit, valamint a számítógépeken és mobileszközökön megosztott képernyőket-, majd egy kombinált programcsatornát küldhetnek ki a V-02HD MK II-re vagy egy másik támogatott, HDMI bemenettel rendelkező Roland switcher-re.

A V-02HD MKII Streaming Video MIxer-rel és az AeroCaster Switcher-rel kapcsolatos további információkért, látogassa proav.roland.com oldalt.

---------

A Roland Professional A/V-ról
A Roland professzionális A/V részlege hangzás, megjelenítés és funkciók tekintetében a profik számára kínál audió és videó megoldásokat. A videó-és audiotermékek fejlesztésén és támogatásán keresztül a Roland Pro A/V a munkafolyamatok megkönnyítését és a kreatív lehetőségek maximalizálását célozza a különböző piaci igényeknek megfelelően, beleértve élő eseményeket, élő közvetítéseket, oktatást, céges találkozókat, istentiszteleteket, videofelvételek készítését és játékot. További információkért, kérjük, látogassa meg a proav.roland.com/global/ oldalt.


2021. november 5. 14:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA