MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Roland TR-6S Rhythm Performer - Kis méret. Masszív ütemek.

A Roland TR dobgépek már több mint 40 éve hatással vannak a zenére — és napjainkban is pont olyan meghatározók, mint korábban bármikor. A sokak által kedvelt TR-8S alapján megalkotott, kompakt és kedvező árú TR-6S ugyanazzal a dinamikus hangzással rendelkezik, mint nagyobb testvére. Emeld magasabb szintre a dobsávjaidat, készíts ütemeket valós időben és tapasztald meg a gyakorlatias zenekészítés élvezetét. A TR-6S használatával a klasszikus dalok, a mai zenei trendek és a jövő slágerei mindig elérhető közelségben lesznek.

Ritmikus boldogság hat sávon
A TR-6S dobgéppel hat sávon lehet létrehozni fejlett dobszekvenciákat a zenetörténet legikonikusabb ritmushangszíneinek felhasználásával — és mindez egy elemmel működő kis dobozba zárva, amely mindenhová elkísérhet. És mint minden Roland dobgép, ez is szórakoztató és inspiráló. Az ismerős step-szekvenszerrel, valamint a dedikált fader-ekkel és potméterekkel egyszerűen, ösztönösen lehet létrehozni egyéni ritmusokat.

Minden hangszín és még annál is több
A TR-6S autentikus hangzással adja vissza a legendás Roland dobgépek ( 808, 909, 707 és 606) hangját, melyek évtizedek óta műfajokat határoznak meg és táplálják a zenei kultúrát. És ezek nem hangmintacsomagok vagy olcsó utánzatok, hanem hangzás és viselkedés tekintetében tökéletes hűséggel adják vissza vintage elődeik tulajdonságait. Sőt, ezeket a hangszíneket szabadon össze lehet párosítani gyári hangszínekkel, saját hangmintákkal és futurisztikus FM hangokkal, ha egyéni ízlésed és stílusod alapján szeretnél létrehozni egzotikus hangzású, hibrid dobszetteket.

Dobprogramozás a legmagasabb szinten
A mai zene hangzása sokat köszönhet a klasszikus step-szekvenszernek - különösen a korai Roland dobgépekben található "TR-REC" változatnak. A TR-6S ugyanezt a bevált megközelítést alkalmazza, valós idejű felvételi lehetőséggel és modern funkciókkal kiegészítve, melyek mozgásba hozzák a ritmusokat.

Pozitív effektek
Az elképzelt hangzás megvalósításához, csúcsminőségű beépített effektek sora áll rendelkezésre a TR-6S-ben. Azonnali használatra kész, életteli kompresszorok és EQ-k, gazdag hangzású reverb és delay, valamint modulációs effektek. Továbbá a kreativitás határait feszegető szűrők, LFO-k és vadonatúj effektek, melyekkel igazi hangzásbeli káosz is létrehozható.

Kényelem és rugalmasság
A TR-6S egy kiváló minőségű USB audió/MIDI interfész szerepét is betölti a mobil vagy minimalista zenekészítési igényekhez. Kis méretéből adódóan pedig a legszűkösebb helyen is elfér, ezért egy zsúfolt stúdióban vagy élő koncerten is szabad utat kaphat az inspiráció.

További részletek: https://www.roland.com/hu/products/tr-6s/ 


 

2020. december 9. 10:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA