MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Roland RP701 Digitális Zongora

Minden, amire egy családnak szüksége van a zongorázáshoz… Ha az egész család számára keres hangszert, a Roland RP701 a tökéletes választás. A hangminőség és billentés a két legfontosabb tényező a tanuláshoz. Ennek megfelelően, ez a kedvező árfekvésű digitális hangszer ragyogó, gazdag hangzást kínál a Roland SuperNATURAL Piano technológiájának jóvoltából,  a rendkívül érzékenyen működő PHA-4 Standard billentyűzetünk pedig biztosítja az akusztikus zongorák autentikus játékérzetet.

Az RP701-et az intuitív használatra tervezték, ezért a fiatalok is azonnal belevethetik magukat a zenélésbe. A könnyen értelmezhető ikonok és a jól elrendezett előlap biztosítják, hogy a használati útmutató olvasgatása helyett, azonnal a játékra összpontosíthasson. A beépített Bluetooth funkciónak köszönhetően zenéket streamelhet egy okostelefonról,  illetve zenei alkalmazásokhoz kapcsolódhat, melyek növelik a motivációt és hatékonyabbá teszik a gyakorlást. Töltse meg a teret zenével a nagy teljesítményű, beépített hangszórókon keresztül, élvezze a gyakorlást a Headphones 3D effekt ragyogó térhangzásának köszönhetően vagy a hangszer klasszikus megjelenésével tegye még esztétikusabbá otthonát.

Akár gyermekeinek szeretne egy hangszert a zongoratanulásához, vagy Önmagának az újrakezdéshez, az RP701 hangzás, megjelenés és játékérzet tekintetben tökéletes megoldást jelent az egész család számára.

Akárcsak egy hagyományos akusztikus zongora
Ha már hozzászokott zongoratanára akusztikus hangszeréhez, az RP701 használata zökkenőmentes átmenetet jelent. Ezen a digitális zongorán azonnal otthonosan fogja érezni magát, nemcsak a lenyűgöző hangzásnak, hanem a precíz billentésnek és dinamikának köszönhetően is. A kiváló SuperNATURAL hangforrás a hang és rezonanciák minden finom változását képes megszólaltatni, akárcsak egy akusztikus hangszer. Ehhez az élethű hangzáshoz kapcsolódik a PHA-4 Standard billentyűzet, amely elefántcsont hatású fehér billentyűkkel és kiváltóponttal rendelkezik, amely a billentyűk lassú lenyomásakor jellegzetes "kattanást" okoz. Továbbá a Progressive Damper Action pedál funkció is része a hangszernek, így a zongoraórákon gyakorolt félpedál-technikáról sem kell lemondania.

Egyszerű kezelés Ösztönös játék.
Az RP701 egyszerű kezelőfelülete és barátságos ikonjai  a fiatalabbak számára is megkönnyítik az alapvető funkciók használatát -  az Ön felügyelete nélkül is. A több mint 300 beépített dal mellett, egy gyakorlásbarát metronóm, egy felvevő és zenei alkalmazások elérésére is lehetőség nyílik. Üljön le a hangszerhez és élvezze az ikerhangszórók részletgazdag, erőteljes hangját. Vagy ha zavartalanul szeretne játszani, egyszerűen húzza lejjebb a billentyűzet fedelét, hogy elrejtse a kezelőpanelt, csatlakoztassa a fejhallgatót, és feledkezzen bele a Headphones 3D Ambience effekt hangulatába, mely a zongorahangzásnak valósághű térérzet biztosít.

Az otthoni környezethez jól illeszkedő, elegáns dizájn
Ha vonzónak találja az akusztikus zongora klasszikus megjelenését, az RP701 nem okozhat csalódást. A Roland csúcskategóriás LX és HP sorozatának díjnyertes formavilágának hatására, ez a kifinomult hangszer remekül ötvözi az íveket és egyen vonalakat, karcsú első lábai pedig teljessé teszik a vizuális élményt. A négy színválasztékban elérhető RP701 a legkülönfélébb stílusú szobákhoz is remekül illik. Képzelje el a kifinomult sötét rózsafát, vagy a világos tölgyet elegáns erezettséggel, vagy ragaszkodjon a klasszikus hangulathoz a ragyogó fehér vagy a modern fekete színekkel.

Gyors tanulás zenei alkalmazásokkal és a Bluetooth funkcióval
A felső kategóriás digitális zongorák számos hasznos funkcióval rendelkeznek, így minden családtag számára motivációt és támogatást nyújtanak a zongoratanuláshoz. A Bluetooth audió használatával táblagépéhez vagy okostelefonjához csatlakozhat, zenéket szólaltathat meg az RP701 hangszóróin vagy fejhallgatóján keresztül, vagy együtt játszhat kedvenc előadóival. A Bluetooth MIDI segítségével pedig egyszerűen felfedezhet fel olyan online oktatási platformokat, mint a Skoove, vagy kipróbálhatja a Roland Piano Every Day alkalmazást, amely automatikusan rögzíti a játékát az önértékelés céljából, illetve a One Week Master programmal minden héten megtanulhat egy új darabot.

Tulajdonságok

Bővebb információ...


2022. november 22. 05:04

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA