MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Roland Piano App

Fedezze fel Roland zongorája összes kreatív lehetőségét. A Roland Piano App még több élménnyel gazdagítja a Roland zongorák használatát, és még több lehetőséget nyújt a zenetanuláshoz egy okostelefonnal vagy táblagéppel kiegészítve. Ez a valaha gyártott legjobb új generációs alkalmazásunk, amely a vezeték nélküli távvezérlést kombinálja továbbfejlesztett oktató funkciókkal és egy megújult kezelőfelülettel, amely egyszerű, mutatós és jól áttekinthető a család minden tagja számára.

Kevesebb gombnyomás Több játék.
A Roland Piano App elengedhetetlen társ bizonyos Roland otthoni zongorákhoz, mivel számos funkciót biztosít a szórakozáshoz, gyakorláshoz és ezáltal a folyamatos zenei fejlődéshez. Korábbi alkalmazásaink felhasználóitól kapott visszajelzések alapján teljesen újraterveztük a kezelőfelületet a még gördülékenyebb használat és szabadabb játékélmény érdekében. Minden ott van, ahol lennie kell, logikus, jól áttekinthető elrendezéssel, amely segít elmerülni a zenében és tanulásban.

Vezeték nélküli távvezérlés.
A Bluetooth kényelmének köszönhetően a Roland Piano App segítségével mobileszközét egy hatékony vezeték nélküli távirányítóvá varázsolja zongorája számára. Állítsa be az alapvető funkciókat egyetlen érintéssel, és fedezzen fel olyan lehetőségeket, mint például a billentyűzet felosztása, transzponálás, billentésérzékenység beállítása, téreffektek használata és még sok más. Különféle zongoravariációkat is behívhat, valamint további hangszíneket, például orgonákat, szintetizátorokat és zenekari hangszereket, hogy más zenei stílusokba is elkalandozhasson.

Fejlődjön minden nap.
Az alkalmazás hatékony oktatási funkciói minden korosztály számára segítenek a tényleges zenei fejlődésben. Fedezzen fel ritmusgyakorlatokat és flash kártyajátékokat interaktív vizuális visszajelzésekkel, amelyek szórakoztatóvá teszik a tanulást. Vagy használja a One Week Master funkciót, hogy lépésről lépésre tanuljon meg új darabokat és fejlessze repertoárját.

Beépített dalok és kották.
A legtöbb Roland zongoramodell beépített dalokat is tárol a zenehallgatáshoz és a tanuláshoz. A Roland Piano App segítségével tallózhatja ezeket a dalokat, és behívhatja őket kotta formájában is a tanuláshoz vagy együtt játékhoz. Lassítsa le a dalt, hogy a saját tempója szerint haladjon, és szükség szerint némítsa el a bal vagy jobb kezet a külön kézzel történő gyakorláshoz.

Csatlakozzon egy zenekarhoz.
Ha készen áll a szárnyalásra és szeretne túllépni a szólójátékon, a Roland Piano App segítségével megtapasztalhatja a zenakarban történő zenélés örömét egy basszusgitárral, dobbal és más hangszerekkel kiegészülve. Automatikus kíséret-technológiánk szórakoztató, könnyen használható és életteli kíséreteket szólaltat meg a bal kézben leütött hangok alapján, miközben a jobb kezével szabadon játszhat. Nagyon sok stílus áll rendelkezésre, a rocktól, poptól és countrytól a jazzig, bluesig és azon túl.

Kompatibilis Roland zongorák.
A Roland Piano App a korábbi Piano Every Day alkalmazást váltja fel, és csak bizonyos Roland otthoni zongoramodellekkel működik, amelyek beépített Bluetooth funkcióval rendelkeznek. Egyes esetekben a használatához egyszerűen telepíthető rendszerfrissítésre lehet szükség. Látogasson el a webhelyre Műszaki adatok lap a legújabb kompatibilitási és frissítési információkért.

Bővebb információ...


2022. szeptember 10. 09:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA