MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Roland Cloud professzionális tagság és WC-1 vezeték nélküli adapter

Ez mindent megváltoztat. A Roland Cloud Connect azonnali hozzáférést biztosít egy folyamatosan bővülő univerzumhoz, amely tele van több ezer ikonikus hanszínnel és kiegészítővel a Roland hardveres hangszereihez – mindössze a mobilkészüléked és a mellékelt vezeték nélküli adapter használatával.

A hangzásbeli boldogság éve.
A Roland Cloud Connect egy egész éven át biztosít számodra mindent, ami együtt jár a Pro tagságunkkal – beleértve a több mint 30,000 hangszín korlátlan használatát és az ikonikus modellbővítéseket hardveres vagy szoftveres hangszereidhez. Ezenkívül tiéd lehet az autentikus Roland virtuális hangszerek teljes könyvtára is, a ZENOLOGY Pro mélyreható hangdizájn lehetőségeivel együtt. A Zenbeats és Zentracker segítségével pedig bárhol szabadon zenélhetsz. Az első év után megújíthatod a tagságot, illetve növelheted vagy csökkentheted a tagsági szintet, az igényeidnek megfelelően.

Tallóz hangszíneket és modellbővítéseket vezeték nélkül.
A Roland Cloud Connect vezeték nélküli kapcsolata azonnali elégedettséget nyújt. Egyszerűen csatlakoztasd a mellékelt WC-1 vezeték nélküli adaptert a támogatott Roland hardverhez, és használd az iOS/Android mobilalkalmazást a Sound Pack, Wave Expansion, Model Expansion és egyeb gyűjtemények böngészéséhez és telepítéséhez. Minden kompatibilis tartalom átfogóan kereshető, és automatikusan szinkronizálódik a Roland fiókoddal, valamint az asztali számítógépeden lévő Roland Cloud Manager alkalmazással.

Hangszínek azonnali megtekintése és megszólaltatása.
A mobilalkalmazással egyetlen érintéssel meghallgathatod az egyes hangokat, hangszíncsomagokat vagy modellbővítéseket. Miután megtaláltad, amit keresel, másodpercek alatt letöltheted a hardveres hangszeredre. MIndegy, hol vagy éppen vagy milyen hangzást keres, a Roland Cloud Connect mindenben támogatást nyújt.

Rendszerkövetelmények
Roland Cloud Connect használatához a következőkre lesz szükséged:

• Egy támogatott hardveres Roland hangszer
• Egy kompatibilis iOS vagy Android okostelefon, illetve tablet
• Elérhető vezeték nélküli internetkapcsolat (minden adatátviteli díj a felhasználót terheli)

Kattints a 'Támogatás' fülre a kompatibilis Roland ZEN-Core hangszerek teljes listájának eléréséhez.

Bővebb információ...


2021. december 23. 07:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA