MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az téli lapszám 104 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Jeff Scott Soto (Danev György), Zeneipar a tengeren túl – Gere Máté (Hegedűs István), Horváth Ákos – Stardust (Pacziga Linda), LANOU (Hatos Niki), Szűcs Pisti (Pacziga Linda),  Aki a dalban él – Nagy Tibor (Hegedűs István), Kaszás Péter – Ismét szólóban (Danev György), Filc – Lebontjuk a jazz köré épült falakat (Pretz Niki), Kellene kis kert (Hatos Niki), Pair O' Dice (Rozsonits Tamás), Az eredő eredete – Galda Levente (Schranez Rebeka), Flowcat Works (Paya).

Tesztek, bemutatók:
Új JBL EON (Hang-, fény- és színpadtechnika), Billentyűt vennél? KORG (Billentyűs), Yamaha FGC-TA/FSC-TA (Gitár), Warm Audio WA-8000 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Phonestar csendlap a zenei világban (Hangszigetelés), Első a sorban az Audio-Technica... (Hang-, fény- és színpadtechnika), www.adamkocska.hu (Fotó/Videó), AKAI MPK249 Black (Billentyűs) Tascam Portacapture X8 (Hang-, fény- és színpadtechnika), CASIO – Digitális zongorák a mindennapokra (Billentyűs), BOSS / ROLAND hírek (Vegyes hangszeres), SoundSwitch Control One  (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAH DTX10 és DTX8 (Dobos).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Let's Rock 1991 (Draveczki-Ury Ádám és Danev György), Szerzők Egyesülete – Major Eszter (Szerzők).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2021. december 16. 05:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA