MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

RC-600 Loop Station

Egy páratlan, lábbal vezérelhető looper. Új generációs, lábbal vezérelhető looper öt sztereó sávval, kategóriájának legjobb hangminőségével, hatalmas beépített effektkészlettel és páratlan valós idejű vezérléssel. 

Ismerd meg az RC-600-at, a világ legfejlettebb looper-ét. Ez a fejlett és testreszabható funkciókkal ellátott, új generációs Loop Station a kreatív szabadság új korszakát nyitja meg a gitárosok, énekesek/dalszerzők, multiinstrumentalisták és más loop-okat használó zenészek számára. Hat sztereó csatorna áll rendelkezésre több mikrofon és hangszer fogadására, 32 bites prémiumminőségű hangzás és átfogó vezérlés mellett,  kilenc szabadon hozzárendelhető lábkapcsolóval, továbbá mélyreható külső vezérlési lehetőségekkel. És ez még csak a kezdet - a loop-ok színesítéséhez hatalmas effektkészletet használhatsz, továbbá beépített ritmusokat a kísérethez, tetszés szerint címezhetsz hangokat a három sztereó kimenetre, integrálhatod számítógépes szoftverrel USB -n keresztül stb.

A lábbal vezérelhető loop-olás új dimenziója
Az RC-600 mélyreható képességeinek köszönhetően olyan bonyolult és kifinomult loop-előadásokat valósíthatsz meg lábbal, mint még soha. Hat sávot használhatsz sorban vagy párhuzamosan a különböző zenei struktúrákhoz, és kristálytiszta rétegeket építhetsz fel a vadonatúj hanggenerátornak köszönhetően. A hangokat hatalmas effektválasztékkal processzálhatod a rögzítés előtt és után, beleértve olyan időalapú effekteket is, melyek automatikusan szinkronizálnak a loop-okhoz és beépített ritmusokhoz. Használd ki a rengeteg vezérlés lehetőségét kilenc lábkapcsolóval, és hívj be azonnal különböző hozzárendeléseket a három pedálüzemmód segítségével. És ha ez sem elég, lépj tovább az RC-600 számos külső vezérlési lehetőségeivel.

Személyre szabott vezérlés
Az RC-600 looper nagy mértékben testreszabható és lehetővé teszi, hogy tökéletesen hozzáigazítsd a személyes munkafolyamataidhoz. A lábkapcsolók és a pedál üzemmódok számos hozzárendelhető CTL paramétert tartalmaznak, amelyek magukban foglalnak sávműveleteket, effekt-és ritmusfunkciókat, tap tempót és egyéb lehetőségeket. Bizonyos esetekben egyetlen lábkapcsolóval is különböző funkciókat indíthatsz el egyszeri megnyomással, lenyomva tartással vagy dupla lenyomással. Két vezérlőaljzat áll rendelkezésre külső lábkapcsolók vagy expression pedálok számára, és mindkettő saját paraméterekkel rendelkezik. Van egy Assign funkció is, 16 különböző vezérlő hozzárendeléséhez a hardveres és a MIDI működés érdekében. A hét csúcsminőségű képernyővariációval pedig valós idejű visszajelzést kaphatsz a különféle aktuális műveletekről.

Hatékony effektek az inspiráló előadáshoz
A beépített 49 Input FX-nek és 53 Track FX-nek köszönhetően az RC-600 mindig izgalmas lehetőségeket tartogat az előadáshoz. Különböző hangszínek világába repít, beleértve a hatalmas BOSS könyvtár sokoldalú effektjeit, a gitár/basszusgitár szimulátort és a kifejező énekeffektek széles skáláját. Ráadásul a Track FX pompás DJ effekteket is tartalmaz, mint például a Beat Scatter, a Vinyl Flick és mások. Egyszerre akár négy Input FX és Track FX is használhatsz, illetve négy bankot tárolhatsz minden szekcióban a gyors előhíváshoz, együtt az egyes típusok váltó- vagy pillanatkapcsoló beállításaival együtt.

Csatlakoztatás és keverés
Sokoldalú csatlakoztathatóságának köszönhetően az RC-600 készen áll mindenfajta loop-előadás kiszolgálására. Két XLR mikrofonbemenettel, valamint két mono/sztereó bemeneti párral rendelkezik gitárok, billentyűs hangszerek, dobgépek és különféle audiokészülékek csatlakoztatásához, valamint egy bemeneti keverővel, két mikrofon kompresszorral és csatornánként külön EQ -val. Három sztereó kimeneti pár, egy fejhallgató kimenet és egy kimeneti keverő is rendelkezésre áll, kiegészítve hozzárendelhető útválasztási lehetőségekkel, valamint mester reverb és compressor effektekkel. Sőt, az is lehetséges, hogy az audiobemenetet/kimenetet külső effektezésre használd, egy vagy több loop processzálása érdekében. USB -n keresztül pedig számítógépes DAW szoftverhez kötheted, és a BOSS Tone Studio segítségével WAV loop-okat importálhatsz és exportálhatsz.

Hozd magad lendületbe
Az RC-600 organikus ritmuskíséretek széles választékát kínálja, dinamikus valós idejű funkciókkal. Több mint 200 stílust tárol a rocktól, poptól és akusztikustól kezdve, a latin és jazz zenén át az elektronikus hangzásokig, stílusonként négy variációval, hogy a dolog még változatosabb legyen. Bevezetők (intro) és lezárások (ending) is rendelkezésre állnak, valamint kitöltések (fill) a zenei szakaszok közötti átmenethez. Nem találod, amire szükséged van? Akkor importálj saját SMF ritmusokat USB -n keresztül a dedikált RC Rhythm Converter szoftverrel. A 16 különböző dobszett között pedig a könnyed ütőhangszerektől és seprűhangoktól a kemény rock és elektronikus dance hangzásokig mindent megtalálhatsz.

Kreatív lehetőségek
Az RC-600 a régi Loop Station felhasználók által inspirált, számos új kreatív lehetőséget kínál. Három különböző overdub mód áll rendelkezésre - köztük egy, amely lehetővé teszi, hogy lecserélje az aktuális hangot egy loop sávon a játék közben -, valamint egy új Bounce In funkciót több sáv összevont rögzítéséhez. Az undo/redo funkciót Mark Back funkcióval fejlesztettük tovább, amely lehetővé teszi, hogy azonnal visszalépj a megjelölt korábbi loop-állapotba. A lejátszási sebesség felezése és duplázása is lehetséges, valamint az átfogó lejátszási sebesség beállítása a hangmagasság változtatásával vagy anélkül. Ezenkívül mostantól lehetőség van arra is, hogy az Auto Rec funkciót lábkapcsolóhoz rendeld a gyors aktiváláshoz, amikor éppen szüksége van rá.

• Csúcskategóriás, lábbal vezérelhető Loop Station páratlan hangminőséggel és rugalmassággal
• Kategóriájában vezető hangzás, 32-bites AD/DA átalakítással és 32-bites lebegőpontos processzálással
• Hat egyszerre használható frázissáv
• Rendkívül rugalmas vezérlés, kilenc szabadon megcímezhető lábkapcsolóval és három pedálmóddal
• Rengeteg beépített effekt, 49 Input FX és 53 Track FX típus, melyek közül szekciónként egyszerre 4 használható
• Időalapú effektek, automatikus szinkronnal a ritmusokhoz és a loop tempójához
• Két XLR mikrofonbemenet fantomtáp ellátással, két pár sztereó vonalbemenet és három pár, címezhető sztereó vonalkimenet
• 99 memória, melyek mindegyikéhez hat frázissáv tartozik, egyéni effekt/lejátszási beállítások stb.
• Loop-ok szinkronizálása több mint 200 beépített ritmus pattern-el és 16 dobszettel
• Átfogó MIDI vezérlés támogatása
• Modern, masszív fémház
• Nagy méretű, körkörös loop státusz indikátor és informatív LCD képernyő, kiválasztható kijelzési módokkal
• Két külső vezérlőaljzat, melyekre egyenként két lábkapcsolóval vagy egy expression pedál csatlakoztatható
• USB az adatok biztonsági mentéséhez, frázisok importálásához/exportálásához a BOSS Tone Studio segítségével, és a pattern-ek importálásához az RC Rhythm Converter segítségével

Bővebb információ...


2022. január 20. 17:10

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA