MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

PROVE: Szárnyalnak az „Öröm a zene!” döntős srácok

Hatalmasat robbant az idei „Öröm a zene!” évad első győztesének bemutatkozó videóklipje. A Prove zenekar 2020. november 7-én a paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivál évadnyitóján hozta el az első helyezést, így ők is ott leszek majd az őszi döntőben. A fiúknak ez volt a negyedik megmérettetésük, de már korábban is szép eredményekkel szerepeltek. Most pedig előrukkoltak első klipjükkel.

„A budapesti Fülesbagoly volt az első „Öröm a zene!” fordulónk. Innen még kizárólag csak építő kritikákat hoztunk magunkkal, de ez akkor többet adott minden egyéb nyereménynél. Eleve, hogy bejutottunk a legjobb tízbe a 104 nevezőből már az hatalmas megtiszteltetés volt a számunkra. Igazából az volt az első bulink. Igyekeztünk minden visszajelzést az előnyünkre fordítani és elkezdtük a próbaterembe ezeket nagyító alá helyezni. A következő állomásunk az egri ÉTER Light volt ahol bejött a gyakorlás, hiszen öt különdíjat hozhattunk el és a basszusgitárosunk, Gerendás Ruben lett a mezőny legjobb basszusgitárosa. A harmadik állomásunk Balassagyarmat volt ahol zenekarként kaphattuk meg az Újfalusi Gábor erkölcsi díjat. Pakson pedig hihetetlen nagy örömünkre nekünk ítélte oda az első helyezést a zsűri.” – jegyzi meg Németh Márk a csapat énekes-, gitáros-, dalszerzője.

A fiúk február 10-én a Music Channelen képernyőjén premierezték az első „Esik az eső” című klipjüket, mely azóta már a YouTube-on is szárnyal. A klipet pedig az MTV Hungary és a Sláger Tv nézői is rendszeresen láthatják majd.

„A Fülesbagoly óta még fél év sem telt el, de olyan visszajelzéseket kaptunk ezen rövid idő alatt is amit néha magunk sem hiszünk el. Nem szeretnénk beleülni a sok pozitív visszajelzésbe és dolgozunk tovább ugyanezzel a lendülettel. Nagy erőkkel készítjük az új dalokat és még az év első felében szeretnénk megjelentetni az első nagylemezünket.” – teszi hozzá Tury Krisztián gitáros.


2021. február 11. 14:48

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA