MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Próbaterem hangszigetelése ikerházban

Mindig büszkeséggel tölt el bennünket, amikor akár ismert, akár hobbizenészek egymásnak ajánlják cégünket, a Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft.-t, ha stúdiók, próba- vagy koncerttermek hangszigetelésére van szükség. Ezúttal egy pincéből kialakított próbatermet szigeteltünk.

Megrendelőnk sokáig családi házban élt, és a pincéből kialakított próbateremben űzte hobbiját: több különböző formációban zenélt hetente néhány este.

Nemrég azonban ikerházba költöztek, ráadásul bővült a családjuk: született egy kisfiuk. Ügyfelünk sem a szomszédok, sem családja nyugalmát nem szerette volna zavarni, ezért körbekérdezte zenész ismerőseit, illetve az interneten is kutatott, milyen hangszigetelési megoldás mellett tegye le a voksát. Vállalatunk piacon egyedülálló, méltán népszerű termékéről, a PhoneStar Csendlapról hallotta-olvasta a legjobbakat, és budapesti bemutatótermünkben személyesen is meggyőződött arról, hogy a lehető legjobban dönt, ha velünk hangszigetelteti szintén a pincéből kialakított stúdióját.

A helyszíni felmérést követően a legoptimálisabb eredmény [Ragadja meg az olvasó figyelmét egy érdekes idézettel a dokumentumból, vagy használja ezt a területet egy lényeges pont kiemelésére. A szövegdobozt húzással bárhová helyezheti az oldalon.] érdekében a mennyezetre és mind a négy falra 3-3 réteg PhoneStar Csendlapot javasoltunk, előtétfalas rendszerrel, ásványgyapot kitöltéssel, gipszkarton borítással. A megrendeléstől számított két héten belül elkészültünk a munkálatokkal, ügyfelünk legnagyobb megelégedettségére.

Érdeklődésünkre így nyilatkozott: „Nem csodálkozom, hogy zenész körökben önöket ajánlották, tökéletesen bevált a hangszigetelés, maximálisan hozza, amit ígértek, a szomszédok sem panaszkodnak, és a családom is nyugodtan pihen esténként, amíg a barátaimmal zenélünk a pincében. Köszönöm a gyors, tiszta, precíz munkát!”

Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft.
hangestuz@hangestuz.hu
www.phonestar-hangszigeteles.hu


 

2023. december 23. 05:43

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA