MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Próbaterem és demóstúdió utólagos hanggátlása előtétfalas PhoneStar rendszerrel

Cégünk, a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. nem csak az általános hanggátlási problémák megoldását vállalja. Komoly referenciáink vannak stúdiók, próbatermek, színházak hanggátlási megoldásainak professzionális kivitelezésében is.

Géczy Viktor gitáros még 2016-ban keresett meg bennünket. Vállalkozása, a SelectGuitars egy három emeletes társasház alagsorában nyitott üzletet. A kínálatukban szereplő igényes gitárokat, erősítőket, effektpedálokat az érdeklődők nem csak megcsodálhatják, de ki is próbálhatják. Ez viszont jelentős mértékű zajhatással jár és ők nem akarták ezzel a szomszédokat zavarni.
A próbateremként is funkcionáló helyiség, melyet egy régi, mindössze 9m2 alapterületű cipészüzletből alakítottak ki, hanggátlásával cégünket bízta meg.

A bemutatóteremben erősítők tesztelése is történik, a nagy teljesítményű csöves erősítő 8x12”-es hangfalakat hajt meg. Ilyen magas hangnyomásától kellett megvédeni a szomszédban lakókat, amely feladatot kétrétegű PhoneStar Csendlapokból álló előtétfalas rendszerrel kiválóan megoldottunk. A mennyezetre a helyiség kis belmagassága miatt a hanggátló lapok direktrögzítéssel kerültek beépítésre. A terem utánzengési idejét pedig PhoneStar hanggátló elemekkel finomhangoltuk.

Megrendelőnk elégedetten vette birtokba az új helyet, a hanggátló rendszerünk hatékonysága olyan mértékű, hogy a legnagyobb hangerővel járó próbák kiáramló zaja az előírt határérték alatt van, így a szomszédok nyugalmát sem zavarja. 
Köszönjük a bizalmat!
      

További információ: www.hangestuz.hu

Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft.
1081 Budapest, Fiumei út 25.


2022. december 25. 04:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA