MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Palmer SUPREME SOAKER

A Supreme Soaker lehetővé teszi a gitárosok számára, hogy csöves erősítőik potenciálját olyan módon maximalizálják, ami eddig soha nem volt lehetséges - egészen mostanáig. A Supreme Soaker egy reaktív csillapító és egy műterhelés, amelybe egy finoman hangolt analóg hangszóró szimulátor van beépítve, lehetővé téve a gitárosok számára, hogy erősítőjüket állandóan a legkedvezőbb megszólalással használják - bármilyen hangerőn - bármilyen zenei helyzetben, az otthoni zenéléstől és felvételtől kezdve a zenekarral való próbákon át az élő fellépésig anélkül, hogy egy jottányit is feláldoznának értékes gitárhangzásukból.

Akár otthoni jammeléshez, saját zenéjük rögzítéséhez vagy másokkal való közös zenéléshez - vagy a fentiek mindegyikéhez - a Supreme Soaker a tökéletes megoldás, miközben a gitár/erősítő jel mindig érintetlen és analóg marad.

Íme néhány a Supreme Soaker legfontosabb előnyei közül:

- Reaktív csillapító és műterhelés: keressük meg a csöves gitárerősítő „sweet spot”-ját bármilyen hangerőn, a nullától (akár fejhallgatóval, akár csendes felvétellel) a szobaszintig, a zaj szempontjából elfogadható határig, hangfal nélkül!

- Finomhangolt analóg hangszórószimulátor: hangoljuk a gitárcucc hangzását szükség szerint, hogy felfedjük a legjobb hangzásokat - soha többé nem kell a gitárládát bemikrofonozni!

- Hangszórókimenet egyedi hangszínszabályzóval: változtassuk meg a hangfal hangszínpalettáját, hogy új, ikonikus hangzásvilágokat varázsoljunk.

- Mikrofon/vonal bemenet (keverhető a hangszórószimulátorral): keverjünk össze egy bemikrofonozott gitárládát a Supreme Soaker hangszórószimulátorával a kiváló analóg hangzás élményéért.

- Fejhallgató kimenet az előlapon: tökéletes a csendes gyakorláshoz, amikor az ihlet megjön.

- Sztereó effekt loop: az effektpedálokat kedvelő gitárosok számára a Supreme Soaker sztereó effekt loopot tartalmaz, visszhangokkal, zengetőkkel stb. túlvilági hangzásvilágot hozhatunk létre.

- Aux bemenet az előlapon: háttérsávokkal való jammeléshez, vagy akár taktjellel való játékhoz! A Supreme Soakerrel nem is lehetne egyszerűbb.

- Szimmetrikus sztereó XLR vonal kimenetek: ha a gitárerősítő hangjának rögzítéséről van szó, ennél egyszerűbben nem is lehet.

- Kompatibilis a 8 és 16 ohmos felszerelésekkel: hibátlanul működik a csöves erősítők 99%-ával.

- Legfeljebb 150 wattos erősítőkhöz méretezve: tökéletes még a régi idők stadionokat megtöltő, hatalmas méretű csöves erősítőfejeinek megszelídítésére is! A Supreme Soakerrel minden gitáros kedvet kaphat arra, hogy újra elővegye a teljes fej/láda gitárcuccot!

- Erősítő védőáramkör állandó terheléssel: soha többé nem kell aggódnunk amiatt, hogy úgy kapcsolunk be egy erősítőt, hogy nincs rákötve a hangfal!

- Teljesen analóg élmény, alkalmazás nélkül! Talán mindenekelőtt a legfontosabb, hogy a Supreme Soaker egyszerű, közvetlen és tiszta: a gitáros analóg hangzása mindenkor megmarad, és minden szükséges kezelőszerv megtalálható magán a készüléken, így a legfontosabb dologra koncentrálhatunk: a zenélésre!

És ez még csak a kezdet. A Supreme Soaker gyorsan nélkülözhetetlen eszközzé válik a gitárosok számára, amikor a zenélésről és kreatív törekvésekről van szó. Páratlan hangzásvilágának, felhasználói élményének és csatlakozási lehetőségeinek köszönhetően mostantól biztosan sokak felszerelésének ékköve lesz - a családtagok, a szomszédok és a közönség is hálás lesz a Supreme Soakert használóknak!

Végül - a Palmer csapat számára - ez egy hosszú távú cél betetőzése, egy évtizedes hangzásbeli álom megvalósítása. A Palmer több mint 40 éve az iparág vezetője a zenészek és hangmérnökök számára kínált analóg hangzásmegoldások terén. Most, a díjnyertes PDI-09 és PDI-03 hangfalszimulátorok, valamint a PDI-06 csillapító és műterhelés örökségére építve, a tervezők és mérnökök több évtizedes tapasztalatukat a Supreme Soaker kifejlesztésénél is kamatoztatták.

Bővebb információ és vásárlás...


2024. február 23. 07:56

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA