MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Palmer Grand Audition MKII hangsugárzó jelosztó

Amikor bort kóstolunk, fontos hogy az összehasonlítás a lehető legsemlegesebb legyen. Ugyanez érvényes a hangsugárzókra is. A pontos hangkarakterisztika megítélése szempontjából alapvető követelmény, hogy a meghallgatás ugyanazon körülmények között történjen. Kényelmesen választható jelutak szabályozható hangerővel, kompromisszumok nélküli összehasonlítás az értékesítés szintjén, többmonitoros és többhelyiséges alkalmazások – ez csak néhány lehetőség a Grand Audition MKII hatékony felhasználási lehetőségei közül.

A Grand Audition MKII 16 különböző hangfal, vagy nyolc hangfalpár és nyolc mélynyomó csatlakoztatását teszi lehetővé, mindegyiket szimmetrikus vonalszintű XLR csatlakozón keresztül, mindezt egy 2 U magas 19”-os rack készülékházba építve. Attól függően, hogy miként kívánjuk használni a berendezést, a kimenetek egyenként, vagy sztereó páronként választhatók az intuitív böngésző-alapú szoftverben, vagy magán a készüléken.

Ennek köszönhetően választhatunk, hogy a hangsugárzók között kapcsolgatunk, vagy szabadon konfigurálhatunk bármilyen kimeneti kombinációt, így nem csupán hangfalak bemutatásához jelent ideális megoldást, de kitűnő választás központi vezérlőegységként ipari vásárokban, mérőlaboratóriumokban és a hang többhelyiséges szétosztásához is.

A hangforrás jöhet a keverőből, CD játszóból, vagy digitális audió munkaállomásról a két szimmetrikus XLR bemeneten keresztül – természetesen hangerőszabályzással. De ez még nem minden. A Grand Audition MKII-t beépített USB média lejátszóval is felszerelték, amelyen keresztül referencia anyagokat játszhatunk le WAV, AIF, FLAC, MP3 és OGG adatformátumokban.

Áttekintés
A böngésző-alapú távvezérlés tabletről vagy laptopról irányítható, maximális kezelési kényelmet nyújtva. Ethernet és WLAN-képes készülékeket használhatunk a teljes konfigurációhoz és vezérléshez, beleértve a csatornák elnevezését, a média lejátszás és egyéb praktikus funkciókat.
Minden kimenet független szintszabályzásának, valamint gyors és zajtalan kapcsoló mechanizmusának köszönhetően lehetővé válik a hangsugárzók pontos összehasonlítása, a vásárlók segítséget kaphatnak a megfelelő hangfal kiválasztásához. A jelutak, amelyek különböző szinteket alkalmaznak minden kimeneten, szintén beállíthatók, és a Palmer a legjobb minőségű teljes egészében analóg megoldást szolgáltatja.

Szükség esetén a készülékek kaszkád kapcsolásával megháromszorozható a 16 csatorna és nyolc kimenet, így a legnagyobb igények is kielégíthetők, például egy bemutatóteremben. A mélynyomó kimeneteket is használhatjuk további hangsugárzók csatlakoztatására mindenféle technikai nehézség nélkül.

Az aktív hangsugárzók mellett passzív hangfalakat is alkalmazhatunk erősítővel. A jelek szétoszthatók a vonalkimeneteken keresztül más készülékekhez, például akár 24 fejhallgató erősítőre küldhetjük ugyanazt a forrás jelet – ez értékes segítség lehet a konferencia technológiában. Mindezek mellett a Grand Audition MKII rendkívül jól teljesít mérőlaboratóriumokban is.

Összefoglalva tehát a Grand Audition MKII áttekinthető szolgáltatásaival és egyszerű kezelésével kényelmes jelút lehetőségeket és professzionális semleges hangzást nyújt.

Részletes ismertető és vásárlás: PA-PGAMKII


2020. december 27. 14:35

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA