MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Palmer enz – kétcsatornás aszimmetrikus vonalszintű leválasztó boksz

Amikor egy médialejátszót vagy laptopot csatlakoztatunk egy HiFi- vagy PA-rendszerhez, gyakran tapasztalhatunk olyan zajt, mint a földhurok okozta brumm. A Palmer enz használatával biztosak lehetünk benne, hogy az ilyen zavaró jelek többé nem fordulnak elő!
 

Az interferencia oka leginkább a földpotenciál-különbségekben rejlik, amelyek kóbor egyenáramokat eredményeznek az audió kábeleken keresztül. A megoldás az, hogy a két készülék közé egy transzformátort helyezünk a földvezeték leválasztására. A Palmer enz két ilyen transzformátorral rendelkezik a két csatornához. A bemenetei és kimenetei RCA aljzatok, amelyek a HiFi és a konzumer berendezéseknél szokásosak. A hangminőség azonban a profiknak is megfelel, mivel a hangzás változatlan marad.

Ez teszi az enz Line Isolation Boxot hasznos problémamegoldóvá az otthoni vagy autós HiFi rendszerekhez és a PA-rendszerekhez a konferenciatermektől az éjszakai klubokig. Egy Line Isolation box minden DJ felszereléshez hozzátartozik. Amikor zúgás és brumm van, a Palmer enz egy gombnyomással csendet teremt.

A Palmer River termékcsalád kínálata további hasznos készülékekkel támogatja, hogy a hang minden körülmények között tökéletes legyen.

Összesen hatféle készülékkel jelentkezett a Palmer River sorozat: Palmer River

Általános adatok

Audió

Részletes ismertető és vásárlás: Palmer River


2022. augusztus 8. 11:13

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA