MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Palmer 8-kimenetes pedalboard tápegység

A Palmer PWT 08 MK2 tápegység kitűnik vékony kialakításával, amely szinte minden pedalboard alatt könnyen elfér. A 2000 mA összkapacitás nyolc külön-külön leválasztott 9V DC kimeneten oszlik meg.

Nincs nemkívánatos zaj, bőséges kimenet a nagy teljesítményigényű pedálokhoz és vékony kialakítás.
A PWT 08 MK2 tápegység kitűnik vékony kialakításával, amely szinte minden pedalboard alatt könnyen elfér. A 2000 mA összkapacitás nyolc külön-külön leválasztott 9V DC kimeneten oszlik meg.

A kimenetek közül kettő 6 és 18 volt között állítható, hogy a régi elemek feszültségesését szimulálja, vagy a nagyobb feszültségigényű effektpedálok táplálására szolgáljon. Ezenkívül ez a két külön-külön leválasztott kimenet egyenként 500 mA-t biztosít, így ideálisak a nagy áramigényű digitális effektpedálokhoz. A másik hat külön-külön leválasztott kimenet egyenként 300 mA-t biztosít.

A PWT 08 MK2 tápegység szabályozott a stabil feszültségellátás érdekében, és védett a rövidzárlat és a túlfeszültség ellen. A PWT 08 MK2 pedalboard tápegység a bemeneti aljzaton tápellátást jelző LED-del, az összes kimeneten pedig állapotjelző kétszínű LED-del is rendelkezik.

A tápegységhez US/UK/EU hálózati adapter és egy teljes DC kábelkészlet jár.

A PWT 08 MK2 ideális megoldás egy alacsony zajszintű pedalboardhoz, amely energiaigényes effektpedálokat tartalmaz.

Bővebb információ és vásárlás...


2024. február 7. 09:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA