MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

NTI-Audio XL3 Acoustic Analyzer

Az XL3 egy professzionális hangszintmérő és akusztikai analizátor, amely zajmérésekhez, teremakusztikai és épületakusztikai alkalmazásokhoz készült. Az intuitív felhasználói felületet optimalizálták az alapvető zaj-monitorozási alkalmazásokhoz, valamint széleskörű analitikai eszközöket kínál a szakemberek számára. A hangszintmérő teljes egészében hálózatba kapcsolható, ezért lehetővé teszi az üzemeltetést és az adatok elérését bármilyen mobil eszközről.
A nagyméretű, 4,3 hüvelykes színes IPS érintőképernyő kiváló, 480 x 800 képpontos felbontást kínál. Ez lehetővé teszi az összes mérési funkció intuitív vezérlését több nyelven, és a zajszint-méréseket nagy, világos számjegyekkel jeleníti meg. Választhatunk a hagyományos fehér, kék vagy fekete háttértéma közül - akárcsak okostelefonon. Egy további nyolc gombos haptikus (rezgő visszajelzés) billentyűzet vezérli a műszer általános funkcióit, például az XL3 bekapcsolását/kikapcsolását és a mérés indítását/leállítását.

Az XL3 integrált webszerverrel és fájlszerverrel rendelkezik, amely a műszer beépített Wi-Fi vagy LAN-kapcsolatán keresztül érhető el. A kívánt webböngésző használatával csatlakozhatunk a hangszintmérőhöz az NTi Connect szolgáltatáson keresztül. A műszert a világ bármely pontjáról egy arra jogosult felhasználó vezérelheti. Alternatív megoldásként a helyi hálózaton keresztül közvetlenül is csatlakozhatunk a készülék IP-címéhez - például az épületakusztikában a hangszintmérés közvetlenül a küldő helyiségből indítható.

Minden mérési adat könnyen letölthető a folyamatban lévő mérés megszakítása nélkül. Az uralkodó időjárási viszonyok naplózásához időjárási állomás adható hozzá. Ezenkívül az online XL3 automatikusan szinkronizálódik az aktuális idővel az ntp protokoll segítségével. Ez és a műszer vezérlésére szolgáló opcionális API-k a korábbi és az aktuális zaj-, hang- és időjárási adatok lekérdezéséhez leegyszerűsítik a felügyeleti rendszerekbe való integrációt.

Az összes mérési adatot nyílt txt formátumban tárolja egy cserélhető 32 GB-os SD-kártyán, amely USB-C-n keresztül letölthető. Ez a kapacitás nagyobb SD-kártyával vagy külső SSD-vel terabájtos tárolókapacitásúra növelhető. Ezenkívül egy hangjelzés is rögzítésre kerül.

Az XL3 optimalizálva van az egyedi zajfigyelő alkalmazásokba való integrálásra - a hangszintmérések opcionálisan hatékony bináris formátumban streamelhetőek. Ugyanakkor az élő hang online elérhető a zavaró zajforrások azonosításához.

Ez a hangszintmérő a legújabb processzor- és kijelző technológiákra épül, hogy kényelmes felhasználói élményt nyújtson. A robusztus házba csomagolt nagy teljesítményű hardver pontos 96 kHz-es adatmintavételt kínál 32 bites felbontásban. A 0,3 Hz - 45 kHz frekvenciatartományban az XL3 infra- és ultrahang mérésekre van felkészítve. A single-range méréssel és a csatlakoztatott mérőmikrofonról az elektronikus adatlapot olvasó automatikus érzékelő felismeréssel az XL3 Acoustic Analyzer valóban egy svájci bicska sokoldalúságát nyújtja a zajméréssel foglalkozó szakemberek számára.

Részletes ismertető és vásárlás: NT-600000700


 

2022. október 4. 05:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA